Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

ΓΕNIKH ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ




ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΤΑΣ

Συμπληρωματικό εξιχνίασης κλοπής

Σε συνέχεια του από 20-09-2019 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας που αφορούσε την εξιχνίαση κλοπής από εξωτερικό χώρο οικίας στην Άρτα και στην ταυτοποίηση των στοιχείων 27χρονου 


ημεδαπού ως δράστη, ανακοινώνεται συμπληρωματικά ότι στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, προέκυψε η εμπλοκή στην υπόθεση και δεύτερου δράστη.

Πρόκειται για 30χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως 13-09-2019, οι δύο δράστες αφαίρεσαν από κοινού, από εξωτερικό χώρο οικίας στην Άρτα, δύο ηλεκτρικές συσκευές, οι οποίες στο πλαίσιο ερευνών βρέθηκαν στο σπίτι του 27χρονου δράστη και αποδόθηκαν στην συνέχεια στην ιδιοκτήτριά τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Συνελήφθη 39χρονος αλλοδαπός για πλαστογραφία

Συνελήφθη, χθες (24-09-2019) το μεσημέρι στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Ά Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 39ρονος αλλοδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατείχε και επέδειξε διαβατήριο το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου στη χώρα μας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Σύλληψη ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες (24-09-2019) το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, ηλικίας 20 και 24 ετών, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και δύο ναρκωτικά χάπια (LSD), αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου