Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Ζουπανιώτης....επιβεβαίωση για όσα σας γράψαμε...Η συνάντηση Μητσοτάκη – Τραμπ δεν «ακυρώθηκε» γιατί δεν ήταν προγραμματισμένη
Δεν ακυρώθηκε καμία «προγραμματισμένη» συνάντηση μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με τον εκδότη εφημερίδας και ανταποκριτή της Καθημερινής-Κύπρου στις ΗΠΑ, Αποστόλη Ζουπανιώτη.Ο κ. Ζουπανιώτης όντας διαπιστευμένος στον Λευκό Οίκο και τυπικός αναφορικά με το πρωτόκολλο, αναφέρει πως καμιά συνάντηση δεν ακυρώθηκε, γιατί πολύ απλά δεν ήταν ποτέ προγραμματισμένη.

Χαρακτηριστικά, σε ανάρτηση του στο twitter ο έμπειρος δημοσιογράφος αναφέρει: «Να ξεκαθαρίσουμε ότι καμία συνάντηση του προέδρου Τραμπ που ήταν στο πρόγραμμα του δεν ακυρώθηκε. Αν ακυρώθηκαν άλλες που ήταν εκτός προγράμματος και θα γίνονταν στο περιθώριο της δεξίωσης, δεν το λέει ο Λευκός Οίκος».

Να ξεκαθαρίσουμε ότι καμία συνάντηση του προέδρου Τραμπ που ήταν στο πρόγραμμα του δεν ακυρώθηκε. Αν ακυρώθηκαν άλλες που ήταν εκτός προγράμματος και θα γίνονταν στο περιθώριο της δεξίωσης, δεν το λέει ο Λευκός Οίκος.
101 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Δείτε επίσης το επίσημο ανακοινωμένο πρόγραμμα του Τραμπ
https://factba.se/topic/calendar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου