Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Κάτι… ξέρουν: Κομμωτήριο στην Γλυφάδα κλείνει ραντεβού από τις 4 Μαΐου



Ενώ ακόμη η κυβέρνηση δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την άρση των περιοριστικών μέτρων και την σταδιακή επιστροφή μας στην κανονικότητα, κάτι που αναμένεται να ξεκινήσει από τις 27 Μαΐου και μετά, ένα μεγάλο κομμωτήριο της Γλυφάδας,



 οι υπεύθυνοι του οποίου … κάτι περισσότερο φαίνεται να ξέρουν, ανακοίνωσαν ήδη στο Instagram, ότι το κατάστημα τους ανοίγει στις 4 Μαϊου, παροτρύνοντας τους πελάτες να κλείσουν από τώρα ραντεβού.

«Τα ραντεβού για τις δυο πρώτες βδομάδες (4/5) έχουν ήδη ξεκινήσει..» αναφέρουν στην σχετική ανάρτηση, για να προσθέσουν ότι «Από αύριο Τρίτη μπορείτε να μας καλείται κανονικά να προγραμματίσετε τα ραντεβού σας», κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει υπάλληλος εντός του κομμωτηρίου για να υποδέχεται τα τηλεφωνήματα.



Σε άλλες αναρτήσεις από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, επισημαίνεται ότι το κομμωτήριο θα ανοίξει κανονικά στις 4/5, «Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά» όπως αναφέρεται.




Σύμφωνα πάντως με δηλώσεις του κυβερνητικού εκπρόσωπου Στέλιου Πέτσα, τα κομμωτήρια προβλέπεται να ανοίξουν με το πρώτο κύμα άρσης των περιορισμών μαζί με τα μικρά εμπορικά καταστήματα, ενώ θα ακολουθήσουν τα σχολεία και στο τέλος της διαδικασίας τα πολυκαταστήματα.


πηγή:protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου