Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Ενημερωτικό δελτίο για την εξέλιξη του κορωνοϊού στην Ήπειρο


Η εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊου, μέχρι σήμερα (Τρίτη 28 Απριλίου 2020) το μεσημέρι, σύμφωνα με την ενημέρωση από τα νοσοκομεία της Ηπείρου έχει ως εξής: 


Α. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας νοσηλεύεται ο ασθενής από τα Ιωάννινα. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και αναμένεται η μεταφορά του σε κλινική. 

Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται ο ηλικιωμένος από την Άρτα και η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή.

Κατά την χθεσινή ημέρα εξετάσθηκαν από το Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εξήντα οκτώ νέα δείγματα. Τα είκοσι εννέα από το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας και το ένα από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας ήταν αρνητικά. Τα υπόλοιπα τριάντα οκτώ αφορούσαν όλα τα Νοσοκομεία της Ηπείρου. Όλα ήταν αρνητικά .

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

Σήμερα 28/4 στάλθηκαν πέντε νέα δείγματα για εξέταση.

Από το σύνολο των διακοσίων τριάντα τριών (233) δειγμάτων που έχουν ληφθεί έως σήμερα, το ένα ήταν θετικό (κάτοικος Πρέβεζας) και αναμένονται αποτελέσματα για τα τέσσερα ανωτέρω. Όλα τα υπόλοιπα είναι αρνητικά.

Γ. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣ

Σήμερα στάλθηκαν δέκα νέα δείγματα για εξέταση.

Έως σήμερα έχουν ληφθεί συνολικά πεντακόσια δέκα πέντε (515) δείγματα εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν θετικά και αναμένονται απαντήσεις για τα δέκα ανωτέρω. Όλα τα υπόλοιπα ήταν αρνητικά.

Δ. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Ένα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα πιθανών περιστατικών επέστρεψε αρνητικό για SARS-COV-2.

Στο Νοσοκομείο σήμερα νοσηλεύεται σε απομόνωση ένα (1) πιθανό περιστατικό SARS-COV-2 και αναμένεται το αποτέλεσμα δείγματος

Ε. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ

Σήμερα στάλθηκαν επτά νέα δείγματα για εξέταση

Έως σήμερα έχουν ληφθεί συνολικά εξήντα επτά (67) δείγματα εκ των οποίων αναμένονται απαντήσεις για τα επτά ανωτέρω. Όλα τα υπόλοιπα είναι αρνητικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου