Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Κυνική απάντηση Γ.Γ. Τουρισμού: Το κράτος δεν είναι ασφαλιστική για να αποζημιώνει εργαζόμενους και επιχειρήσεις (video)



Ειναι ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ βιομηχανος που διορισε την γυναικα του μετακλητη υπαλληλο του στο Υπουργειο ...μας κανει υποδειξεις...ΒΡΕ ουστ δεν ξερετε τι σας περιμενει και τοτε να σας δω 



γιγαντες...Αίσθηση προκαλεί ο ωμός κυνισμός με τον οποίο αντιμετωπίζει ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού, Κώστας Λούλης, τις εκκλήσεις επιχειρηματιών και εργαζομένων...του τουριστικού κλάδου για οικονομική στήριξη εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού.
«Πρέπει όλοι να καταλάβουν, εργαζόμενοι και επιχειρήσεις, πως δεν είναι το κράτος μια ασφαλιστική εταιρεία που καλύπτει όλους τους κινδύνους και θα αποζημιώσει τους πάντες», δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ και ενώ ο κλάδος ετοιμάζεται να βιώσει το χειρότερο καλοκαίρι των τελευταίων δεκαετιών.
«Είναι επιχειρηματίες και υπάρχουν κάποια ρίσκα. Η χρονιά αυτή είναι μια χρονιά σαν έχει γίνει πόλεμος, θα είναι κάτι καλύτερο από ότι ήταν η δεκαετία του 1940», σημείωσε.
Ερωτηθείς για το σχέδιο της κυβέρνησης σχετικά με την επανεκκίνηση του τουρισμού, ο Γενικός Γραμματέας, είπε χαρακτηριστικά «δεν είμαι προφήτης να σας πω τι θα λέμε μετά από ένα ή δυο μήνες», ενώ πρόσθεσε ότι «πηγαίνουμε βήμα-βήμα επί του ζητήματος, βλέποντας και κάνοντας ουσιαστικά».



fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου