Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Η Ελλάδα που αντιστέκεται: Απειλές για κατάρριψη drone της ΕΛ.ΑΣ. από 35χρονο για τη... σούβλα




Σύμφωνα με τη θεσσαλική ιστοσελίδα taxydromos.gr, ο 35χρονος ενημέρωσε την αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας και την εισαγγελία Βόλου ότι το Πάσχα θα είναι με την οικογένειά του και τα 


παιδιά του στο κτήμα του στη Νέα Δημητριάδα και θα ψήνει, προειδοποιώντας ότι εάν του χαλάσουν τη διάθεση μπροστά στα παιδιά του η Λαμπρή θα είναι η τελευταία της ζωής τους.
Μάλιστα προειδοποίησε ότι εάν πετάξει μη επανδρωμένο αεροσκάφος (σ.σ. drone) της αστυνομίας πάνω από την αυλή του, τότε θα το... καταρρίψει.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Βόλου για να δώσει εξηγήσεις για απειλή διάπραξης εγκλήματος κατά της αστυνομίας και της εισαγγελίας Βόλου, ενώ μετά την ανάρτησή του, πραγματοποιήθηκε αστυνομική έφοδος στο σπίτι του κατά τη διάρκεια της οποίας οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τα δύο κυνηγετικά όπλα που έκρυβε και φυσίγγια.
Στην αστυνομία κλήθηκε να εξηγήσει τι εννοούσε με την ανάρτησή του αλλά δεν επέμεινε στις απειλές του και επιχείρησε να δικαιολογηθεί. Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ο 35χρονος δήλωσε τρελαμένος λόγω της καραντίνας και υποστήριξε πως δεν εννοούσε τίποτα από όσα έγραψε.


dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου