Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Η Βάνα Μπάρμπα απέκτησε τη βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο



Η Βάνα Μπάρμπα πρόκειται να αναλάβει για μερικά χρόνια το σπίτι του γνωστού σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο. Η διάσημη βίλα στην περιοχή Κανάλια του νησιού ήταν εγκαταλελειμμένη μετά τον ..



τραγικό θάνατο του σχεδιαστή - αυτοκτόνησε τον Αύγουστο του 2013, αφήνοντας ιδιόχειρο σημείωμα όπου περιέγραφε το προσωπικό του αδιέξοδο μετά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ο Νίκος Γεωργιάδης ανέφερε για τη Βάνα Μπάρμπα:

«Την συνάντησα τυχαία τις μέρες του Πάσχα. Ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για Μύκονο. Η Βάνα είχε και παλιά σπίτι στη Μύκονο στο Santa Marina, το οποίο είχε πουλήσει σε πολύ καλή τιμή, προ κρίσης. Έχει περάσει, λοιπόν, στα χέρια της, μετά από πολύπλοκες διαδικασίες γιατί ανήκε στο κράτος, το σπίτι του καλού της φίλου Μιχάλη Ασλάνη. Θα το έχει για κάποια χρόνια, για μια δεκαετία νομίζω. Θέλει και να μείνει και να το εκμεταλλευτεί, όπως κάνουν οι περισσότεροι που έχουν σπίτια στη Μύκονο. Έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες εργασίες, γιατί το σπίτι ήταν σε μια κατάσταση εγκατάλειψης. Θα περάσει όλο της το καλοκαίρι εκεί η Βάνα Μπάρμπα, τρεις μήνες».



fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου