Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Κυριακή, 7 Ιουνίου 2020

Κυβερνοπόλεμος με την Τουρκία: Οι Έλληνες Anonymous χάκαραν το τουρκικό υπουργείο ΕξωτερικώνΜε επίθεση στη σελίδα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών προχώρησαν οι Έλληνες Anonymous, μετά την επίθεση Τούρκων χάκερ στην ιστοσελίδα του δήμου Χαλκηδόνος.

      


«Μετά από επίθεση που δέχτηκε η Ελλάδα και συγκεκριμένα ένας Δήμος της Ελλάδας (κάτι ασήμαντο για εμάς) από την Τουρκία, προχωρήσαμε και εμείς σε επίθεση.
Το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών είναι εκτός. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους μογγολους να ηρεμήσουν γιατί θα χάσουν την μπάλα» έγραψαν οι Έλληνες Anonymous στη Σελίδα τους στο Facebook.Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα σήμερα, σημειώθηκε επίθεση στην ιστοσελίδα του δήμου Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης την οποία πραγματοποίησαν Τούρκοι χάκερς, αναρτώντας διάφορα μηνύματα στην ελληνική γλώσσα.
Η επίθεση υπογράφεται από την ομάδα, η οποία αυτοαποκαλείται «Κυβερνοστρατός της Τουρκίας».


sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου