Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020

Ενημερωτικέςσυναντήσεις για την πρόληψη των πυρκαγιών


Συναντήσεις πραγματοποιούν αυτή την περίοδο ο Δήμαρχος Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Γ. Πανέτας, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και μέλη της Δημοτικής Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (Δ.Ο.Α.Κ.), με τα κατά τόπους Τοπικά Συμβούλια.

Στόχος των συναντήσεων αυτών είναι αφενός η ενημέρωση και η πρόληψη και αφετέρου η αντιμετώπιση των πυρκαγιών για την αντιπυρική περίοδο 2020.

Ο Δήμος Αρταίων με το Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών, επιδιώκει την άμεση και συντονισμένη απόκριση των εμπλεκόμενων Φορέων σε τοπικό επίπεδο, με σκοπό την υποστήριξη του έργου του Πυροσβεστικού Σώματος στην καταστολή των δασικών πυρκαγιών.

Συναντήσεις με τα Τοπικά Συμβούλια θα γίνουν:
Σήμερα, Δευτέρα και ώρα 6 μ.μ.: Ανέζα.
Μεθαύριο, Τετάρτη (6 μ.μ.): Ξηροβούνι.

Τη Δευτέρα, 29 Ιουνίου (6 μ.μ.) στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου συνάντηση με Τοπικά Συμβούλια της πρ. Κοινότητας Αρταίων, Λιμίνης, Κωστακιών και Κεραματών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συναντήσεις είναι ανοιχτές στο κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου