Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Δήμαρχος Ηγουμενίτσας: "Ας βοηθήσουμε να μη διασπαρεί ο κορωνοϊός στην όμορφη περιοχή μας"





Ο Δήμος Ηγουμενίτσας για την προστασία των δημοτών και την περιφρούρηση της δημόσιας υγείας, κάνει έκκληση στους πολίτες να μην προσέρχονται στις υπηρεσίες του για τακτοποίηση υποθέσεων που στερούνται του επείγοντος.



Οι υπηρεσίες του Δήμου, της ΔΕΥΑΗ και του ΠΑΚΠΠΟ θα εξυπηρετούν τους πολίτες μέσω τηλεφώνου ή e-mail, ενώ σε περίπτωση που πρόκειται για απολύτως αναγκαίες και επείγουσες υποθέσεις, οι πολίτες θα προσέρχονται στις δημοτικές υπηρεσίες κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού και με υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ιωάννης Λώλος αναφέρει ότι "η απειλή ενός δεύτερου κύματος της πανδημίας, μέχρι να αποκτήσουμε τα απαραίτητα ισχυρά όπλα για την αντιμετώπισή του κορωνοϊού, πρέπει να παρακινεί όλους τους συμπολίτες μας να εξακολουθήσουν την ευλαβική τήρηση των οδηγιών και συστάσεων υγειονομικών φορέων και ειδικών".

Και προσθέτει: "Όλοι με σύνεση και ψυχραιμία, χωρίς πανικό και υστερία, ας βοηθήσουμε να αντιμετωπιστεί με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες ο κίνδυνος της διασποράς του κορωνοϊού στην όμορφη περιοχή μας".


epirusblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου