Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Γ.Τράγκας: «Έρχονται εκλογές για να "καεί" η απλή αναλογική & να γίνουν παραχωρήσεις στα εθνικά θέματα»




Εκλογές βλέπει ο αδέσμευτος δημοσιογράφος Γ.Τράγκας καθώς δόθηκαν νωρίτερα από το φθινόπωρο τα αναδρομικά στους συνταξιούχους.



Μάλιστα όπως αναφέρει θα προχωρήσει σε εκλογές για να κάψει άμεσα την απλή αναλογική και να μπορέσει «να κλείσει τη μεγάλη συμφωνία και να υλοποιηθούν οι μπίζνες που έχει συμφωνήσει με την ελίτ των Αθηνών αλλά και τα ιδρύματα Μπιλ Γκέιτς και Σόρος».

«Η κυβέρνηση του κου Μητσοτάκη έφερε την καταχνιά μέσα στο καλοκαίρι. Από όλη τη χώρα ακούγονται κραυγές απελπισίας. Η οικονομία ρογχάζει από τα πλήγματα που της κατάφερε η πολιτική δολιότητα και η απέραντη ανοησία.
Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες καταστράφηκαν εντελώς ή τέθηκαν στο οικονομικό περιθώριο από τις επιλογές του κου Μητσοτάκη και τη συνενοχή ομάδας λοιμωξιολόγων που έπαιρναν τσουβάλια με λεφτά από φαρμακοβιομηχανίες.
Ας ετοιμαζόμαστε για εκλογές και υποχωρήσεις σε όλα τα εθνικά θέματα. Οι προδοσίες του Σημίτη από την εποχή των Ιμίων και της Μαδρίτης. Η αναγνώριση των ζωτικών συμφερόντων της Τουρκίας, το μνημόνιο και ο εθνομηδενισμός, βρήκαν τον ιδανικότερο εκπρόσωπό τους: τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ήδη γίνεται συζήτηση στα παρασκήνια με την Τουρκία, την Αίγυπτο και την Ιταλία, για το πόση ΑΟΖ μπορούν να έχουν το Καστελόριζο, η Ρόδος και η Κρήτη.
Ήδη κουβεντιάζουν ή έχουν κλείσει μια προδοτική συμφωνία σε βάρος των συμφερόντων της Ελλάδος. Άξιος συνεχιστής των προδοσιών του Σημίτη και έχοντας στο πλευρό του, τους Ροζάκηδες και όσους επί σειρά ετών σκάβουν τα θεμέλια της Δημοκρατίας και του πατριωτισμού στην Ελλάδα, ο Μητσοτάκης προχωρεί το μονοπάτι της συρρίκνωσης της εθνικής ανεξαρτησίας.
Παράλληλα, ας ετοιμαστούμε για εκλογές. Μαζί με την ανεργία που έφερε το lockdown, μαζί με τον οικονομικό θάνατο και τη θλίψη, φέρνει τώρα ως δωράκια προς τους ιθαγενείς, λίγο νωρίτερα τα αναδρομικά που έπρεπε να πάρουν έτσι και αλλιώς το Φθινόπωρο. Θέλει να κάψει την απλή αναλογική και να είναι στην εξουσία, προκειμένου να κλείσει τη μεγάλη συμφωνία και να υλοποιηθούν οι μπίζνες που έχει συμφωνήσει με την ελίτ των Αθηνών αλλά και τα ιδρύματα Μπιλ Γκέιτς και Σόρος.
Πρέπει να προωθήσει τον καθολικό εμβολιασμό, πρέπει να μοιράσει εκατοντάδες εκατομμύρια στους ντόπιους εργολάβους, για νέες δομές φιλοξενίας μεταναστών, πρέπει να πάρει το 5ο μνημόνιο της απόλυτης εξαθλίωσης του ελληνικού λαού και κυρίως να προχωρήσει σε παραχωρήσεις στο Αιγαίο.
Ο Μητσοτάκης πιόνι του Βερολίνου, ακολουθεί ως υπηρέτης τη σκιά της κας Μέρκελ και έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με τις ΗΠΑ και τη διοίκηση Τραμπ. Ο Αμερικανός υπουργός των Εξωτερικών προειδοποίησε ότι όποιος ευθυγραμμίζεται με τα συμφέροντα του Πεκίνου ή παίζει τα παιχνίδια του, απομακρύνεται από τη Δύση, απαρνιέται το δυτικό ημισφαίριο. Είπε δηλαδή ότι είναι απέναντι από την πολιτική των Αμερικανών.
Ο κος Μητσοτάκης κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να δείξει στους Αμερικανούς ότι συνεργάζεται με τους Κινέζους και με όσους είναι εχθροί του προέδρου Τραμπ, όπως ο Μπιλ Γκέιτς και ο Σόρος. Πρέπει να σας πω, ότι η φιλογερμανική κυβέρνηση Μητσοτάκη κατάφερε να κάνει τους Αμερικανούς να αποδεχθούν τις προτάσεις Ερντογάν για διχοτόμηση της Λιβύης και στήριξη του κου Σάρατς.
Οι ανόητοι των Αθηνών, κάνοντας άγριες μπίζνες με Σόρος και Γκέιτς, καταστρέφοντας την ελληνική οικονομία, αποδυναμώνοντας πλήρως οικονομία και άμυνα, είναι έτοιμοι πλέον, να υπογράψουν υποχωρήσεις στο Αιγαίο.
Οι νοσηροί του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, προσπαθούν να αποφύγουν τις εξηγήσεις για τα δεκάδες εκατομμύρια που έδωσαν στα κανάλια, προκειμένου να σπείρουν τον τρόμο και να αποθεώνουν καθημερινά τον πρωθυπουργό.
Ένα σποτ που βγάζει γέλιο του ΣΥΡΙΖΑ και μια παλιά δύσοσμη κόντρα της οικογένειας Καμμένου με εφημερίδα επελέγησαν ως όπλα για να αντιμετωπιστεί η δυσφορία που προκαλεί η συσκότιση που επιβάλλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για το που πήγαν τα 20 εκατομμύρια.
Όταν πέφτουν λεφτά από τον ουρανό σε ένα κανάλι, εκείνοι που υλοποιούν τη χαρά και τις υποχρεώσεις του καναλάρχη, είναι οι παρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων. Το διαπιστώσαμε καθόλη τη διάρκεια του μνημονίου και σε όλα τα συλλαλητήρια που έγιναν για το Μακεδονικό, όταν οι ίδιοι δημοσιογράφοι απέκρυβαν τον όγκο των συγκεντρώσεων αλλά και την απροθυμία του σημερινού πρωθυπουργού, να προσέλθει σε αυτές.
Όσο αναφορά τη δύσοσμη κόντρα μεταξύ του πρώην υπουργού Άμυνας και της εφημερίδας, έχει να κάνει με ακραίες πολιτικές και δημοσιογραφικές συμπεριφορές.
Σίγουρα είναι ανατριχιαστική η παρότρυνση αστυνομικών για σύλληψη δημοσιογράφων αλλά πρέπει να προστεθεί ότι προκλήθηκε από ευθεία συκοφαντική επίθεση κατά του υιού Καμμένου, για τον οποίο ειπώθηκε άνευ αποδείξεων ότι είναι κολλητός τρομοκρατών και ανήκει στην παρέα της κας Ρούπα.
Δεν μπορούν να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά για το δημοσιογραφικό λειτούργημα. Γιατί σίγουρα και τότε υπήρχε παρακράτος και τότε καταγράφηκαν ανατριχιαστικές ενέργειες σε βάρος δημοσιογράφων αλλά και τώρα υπάρχει παρακράτος, όταν με εντολή ανιψιού του πρωθυπουργού, του κου Δημητριάδη, εξοστρακίζεται εντός 30 ημερών από 2 εργασίες του, ένας δημοσιογράφος.
Για αυτό το παρακράτος δεν βγάζουν ΑΧΝΑ, τα θύματα των παρακρατικών ενεργειών της κας Τζούλη. Για αυτό το παρακράτος που θέλησε έτσι να σταματήσει τις αποκαλύψεις, την έρευνα και την αμφιβολία για το Lockdown και τις κυβερνητικές αποφάσεις, κουβέντα από συνδικαλιστικές ενώσεις και φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης. Επιλεκτικό το μενού της παρουσίασης των παρακρατικών ενεργειών.



pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου