Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Οριστική διακοπή στη Super League 2 Επικυρώνεται η βαθμολογία με πρωταθλητή τον ΠΑΣ





Με ψήφους 11-4 σταματάει το πρωτάθλημα της Super League 2 λόγω ανωτέρας βίας και ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακηρύσσεται πρωταθλητής! Σε προηγούμενους γύρους ψηφοφοριών δεν είχαν 



συγκεντρωθεί οι απαραίτητες ψήφοι για συνέχιση του πρωταθλήματος με τις δύο τελευταίες αγωνιστικές ή με ένα γύρο play-off.
Υπέρ της συνέχισης του πρωταθλήματος τάχθηκαν Λεβαδειακός, Χανιά, Καραϊσκάκης και Απόλλων Λάρισας. Η Δόξα Δράμας απουσίασε. Υπέρ της διακοπής ήταν ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, ο Εργοτέλης, η Παναχαϊκή, ο Πλατανιάς, η Κασσιόπη, ο Απόλλων Πόντου, ο πρόεδρος της Super League 2, ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ και οι Ιάλυσος και Καβάλα, ενώ απών ήταν και ο εκπρόσωπος των Τρικάλων.
Πάντως η προσπάθεια για αναδιάρθρωση δεν πρόκειται να σταματήσει, αλλά θα το παλέψουν οι ομάδες για άνοδο 4 ΠΑΕ στη Super League 1. Για τον λόγο αυτό προγραμματίζεται ραντεβού της Super League 2 με το νέο προεδρείο της Super League 1.
Μέχρι τότε ο Απόλλωνας Σμύρνης που ξεκίνησε και… φανερές προπονήσεις πριν 5-6 μέρες, θα κάνει προετοιμασία για τους δύο αγώνες μπαράζ με τον 13ο της Super League 1.



super-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου