Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Τούρκοι κυνηγοί Έβρου: «Μόνοι μας "παίρνουμε" τους Έλληνες. Αντί για λαγούς θα πυροβολούμε αυτούς»




Τούρκοι κυνηγοί από την Αδριανούπολη, απειλούν την Ελλάδα δηλώνοντας σε τουρκική εφημερίδα πως «αντί για γουρούνια θα κυνηγάμε Έλληνες, εμείς ως Αδριανουπολίτες κυνηγοί αρκούμε για την Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να κουραστεί ο στρατός μας».



Η δήλωση αυτή έχει συνδυαστεί μαζί με το ψευδές δημοσίευα περί πυροβολισμών Ελλήνων εναντίον Τούρκων στρατοχωροφυλάκων, θέλοντας να δημιουργήσει κλίμα στην τουρκική κοινή γνώμη εναντίον της Ελλάδας, ενόψει της επερχόμενης έντασης τόσο στον Έβρο όσο και στο Αιγαίο.

Μάλιστα δεν αποκλείεται σε νέα επεισόδια στον Έβρο να δούμε οπλισμένους Τούρκους «πολίτες» στο πλευρό των παράνομων μεταναστών-εισβολέων, οι οποία θα βάλουν κατά των ελληνικών δυνάμεων ασφαλείας αλλά και πολιτών.
Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:
Προχθές γύρω στις 17:30 Γύρω στις 17:30 της 4/6/2020, εντός των αστικών συνόρων του συνοριακού φυλακίου Μπασγιουρτ, την ώρα που στοιχεία των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας εκτελούσαν καθήκον περιπολίας και ενώ τραβούσαν βίντεο και φωτογραφίες από το πτώμα ενός μετανάστη που είχε κολλήσει στις ρίζες ενός δέντρου στην δική μας πλευρά των συνόρων, ομάδα 10-12 ατόμων με στρατιωτικό καμουφλάζ από την πλευρά της Ελλάδας, παρενόχλησαν με πυρά το σκάφος των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας μας και τότε το προσωπικό μας, αμέσως πήραν θέση, πυροβόλησαν στον αέρα και το περιστατικό παρενόχλησης τερματίστηκε.
Ο Οζγκιούρ Σαγιατζιλάρ-πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Κυνηγιού και Σκοποβολής Αδριανούπολης – Κιρκπινάρ, δήλωσε πως η Ελλάδα με τα πυρά αυτά ξεπέρασε την θέση της και πρόσθεσε πως ως Αδριανουπολίτες κυνηγοί, είναι έτοιμοι να αγωνιστούν ενάντια στην Ελλάδα.
«Ο στρατός μας να μην κουραστεί, αρκούμε εμείς για την Ελλάδα»
Ο Σαγιατζιλάρ δήλωσε πως «Αν βγει εντολή επιστράτευσης για τους φίλους μας που έχουν άδεια κυνηγιού, εμείς αρκούμε. Εμείς αρκούμε για την Ελλάδα, εκατοντάδες φίλοι κυνηγοί από το πρωί μου τηλεφωνούνε. Αντί για γουρούνι, να βγούμε για κυνήγι Έλληνα. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα καθήκοντα που θα μας δώσει το κράτος μας».



pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου