Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Άρχισαν τα όργανα! Αποζημίωση 120.000 λιρών για τον θάνατο μουσικού από εμβόλιο κατά του κορονοϊού




Αποζημίωση 120.000 βρετανικών λιρών επιδίκασε η Δικαιοσύνη στην Βίκι Σπιτ, αρραβωνιαστικιά του μουσικού Lord Zion, που «έσβησε» από παρενέργειες του εμβολίου της AstraZeneca.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ο Lord Zion,έφυγε από τη ζωή οκτώ ημέρες μετά τον εμβολιασμό του και είναι η πρώτη φορά που θα καταβληθεί αποζημίωση για παρενέργειες του εμβολίου.
Η Βίκι Σπιτ δηλώνει αηδιασμένη: «Νομίζω ότι είναι αηδιαστικό το γεγονός ότι οι χήρες και οι τραυματίες χρειάστηκε να αγωνιστούν επί ένα χρόνο για να λάβουν αυτή τη στήριξη, δεν έχουμε τελειώσει ακόμα», ανέφερε.

Υπενθυμίζεται πως στις 13 Μαΐου 2021 ο Zion ένιωσε πονοκέφαλο, οκτώ ημέρες μετά την πρώτη δόση εμβολίου της εταιρείας AstraZeneca, και εισήχθη σε νοσοκομείο του Νιουκάσλ. Έξι μέρες αργότερα «έσβησε» από εγκεφαλική αιμορραγία ενώ στο πιστοποιητικό θανάτου του καταγράφονται: «μη αναστρέψιμες εγκεφαλικές βλάβες που προκλήθηκαν από αιμορραγία». Αιτία ήταν επιπλοκές από το εμβόλιο της AstraZeneca κατά της Covid19.

Περίπου 1300 άνθρωποι έχουν απευθυνθεί στους υπευθύνους του Προγράμματος αποζημίωσης ακολουθώντας τη νομική οδό αναφορικά με παρενέργειες από τον εμβολιασμό τους για τον κορονοϊό.


fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου