Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Βασιλιάς Κάρολος καρκίνος: Ράκος η Καμίλα, επιστρέφει ο Χάρι. Δύσκολο σημείο, εξελιγμένες θεραπείε
Ποια η αλήθεια για τον καρκίνο του βασιλιά Καρόλου; Το δύσκολο σημείο και οι εξελιγμένες θεραπείες.

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει διαγνωστεί με μια μορφή καρκίνου, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Δεν πρόκειται για καρκίνο του προστάτη, αλλά ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της επέμβασης στην οποία υπεβλήθη για να αντιμετωπίσει την υπερπλασία του προστάτη, την περασμένη εβδομάδα.
Ο τύπος του καρκίνου δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά σύμφωνα με την ανακοίνωση ο βασιλιάς Κάρολος ξεκίνησε πρόγραμμα τακτικών θεραπειών.

«Διατηρεί την αισιοδοξία του για την έκβαση της θεραπείας και ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του το συντομότερο δυνατόν» αναφέρουν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Αν και θα αναστείλει τις δημόσιες εμφανίσεις του, ο βασιλιάς, θα συνεχίσει να ασκεί τον συνταγματικό του ρόλο ως αρχηγός του κράτους.

Όπως καταλήγει η ανακοίνωση, ο βασιλιάς Κάρολος επέλεξε να κάνει γνωστή τη διάγνωση για να αποτρέψει τις εικασίες και με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει στο να δείχνει το κοινό κατανόηση σε όλους όσοι επηρεάζονται από τον καρκίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βασιλιάς Κάρολος θα λάβει τις πιο μοντέρνες θεραπείες, ενώ δεν αποκλείεται να δοκιμάσει και πειραματικά φάρμακα προκειμένου να αντιμετωπίσει τον καρκίνο.

Παράλληλα, σύμφωνα με το BBC, ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε με τον βασιλιά για τη διάγνωσή του και θα ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να τον δει τις επόμενες ημέρες.

Μέχρι στιγμής, δεν ανακοινώνονται περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το στάδιο του καρκίνου του Καρόλου ή την πρόγνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βασίλισσα Καμίλα είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς ο καρκίνος του βασιλιά Καρόλου είναι σε δύσκολο σημείο.

Την Κυριακή, ο βασιλιάς Κάρολος επισκέφθηκε την εκκλησία στην πρώτη του δημόσια έξοδο μετά την επέμβαση στον προστάτη.

Ο μονάρχης χαιρέτησε τις κάμερες καθώς πήγαινε στη λειτουργία με τη σύζυγό του, τη βασίλισσα Καμίλα, στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στο Σάντριγχαμ.

Υπενθυμίζεται ότι ο βασιλιάς Κάρολος πέρασε τρεις νύχτες στο ιδιωτικό νοσοκομείο London Clinic μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη για να αντιμετωπίσει μια υπερπλασία του προστάτη, την περασμένη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου