Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Μ. Βορίδης: Οι δηλώσεις που έκανε στα Γιάννινα


Μ. Βορίδης: Οι δηλώσεις που έκανε στα Γιάννινα




Να σταθούν με σοβαρότητα μπροστά στην κάλπη των ευρωεκλογών ζήτησε από τους πολίτες ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης, ο οποίος την Κυριακή πραγματοποίησε δύο ομιλίες, σε δύο πανομοιότυπες εκδηλώσεις για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, που οργάνωσαν οι ΝΟΔΕ Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.

Στα Γιάννινα και κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο κ. Βορίδης σημείωσε ότι το κόμμα του δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις ευρωεκλογές του Μαΐου, καθώς επιθυμεί συγκεκριμένα πολιτικά μηνύματα για παραμονή της χώρας στο ευρώ και στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι.

Εντελώς διαφορετική είναι η θεώρηση των αυτοδιοικητικών εκλογών αφού όπως είπε ο κ. Βορίδης, «η παραδοσιακή αντίληψη ανήκει στο παρελθόν». Χρίσματα λοιπόν δεν θα υπάρξουν όμως θα στηριχθούν κινήσεις και πρωτοβουλίες.

Κατά τα λοιπά ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας έκανε σαφές ότι η ανάπτυξη της χώρας θα είναι μία μάχη διαρκείας χωρίς ημερομηνία λήξης. «Δεν μπορεί να επιτευχθεί ούτε σε μία μέρα, ούτε σε ένα μήνα, ούτε σε ένα χρόνο», ήταν η φράση που χρησιμοποίησε.

Θα απαιτεί βάθος χρόνου, το οποίο προς το παρόν κανείς δεν το προσδιορίζει.

«Είναι η ώρα να πιστέψουμε στον εαυτό μας, είναι η ώρα της ελπίδας, είναι η ώρα να πιστέψουμε σε μια νέα Ελλάδα», σημείωσε η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Βορίδης έστειλε μήνυμα προς τους πολίτες να αντισταθούν στο φασισμό, το ναζισμό και τον κολεκτιβισμό, βάζοντας ευθέως εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής.

«Πρέπει να στείλουμε εμείς οι Έλληνες πολίτες ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα. Θα αντισταθούμε στον φασισμό, θα αντισταθούμε στον ναζισμό, θα αντισταθούμε σε κάθε κολεκτιβισμό, δεν θα αφήσουμε την χώρα να παρεκκλίνει από την σταθερή πορεία στην οποία έχει μπει. Θα στηρίξουμε τον Αντώνη Σαμαρά, την κυβέρνηση της ΝΔ», ανέφερε.

Ο κ. Βορίδης τόνισε ότι η χώρα έχει διαφύγει τον μεγάλο οικονομικό κίνδυνο, αναγνώρισε, όμως, ότι υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες και προβλήματα στην κοινωνία και πρόσθεσε: «Είμαστε στον καλό δρόμο. Η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά δουλεύει και δουλεύει σκληρά. Είμαστε σε καλή κατεύθυνση και εκείνο που έχει σημασία είναι, οι Έλληνες πολίτες να μην επιτρέψουν να ανακοπεί αυτή η πορεία. Ένας μόνο κίνδυνος υπάρχει και δυστυχώς οι ΄Ελληνες στην ιστορία μας, συχνά τα έχουμε κάνει τα σφάλματα. Ο κίνδυνος είναι, να κάνουμε το πολιτικό λάθος και να δημιουργήσουμε πολιτική αστάθεια, συνθήκες κυβερνητικής κρίσης, να δημιουργήσουμε ουσιαστικά ανάστροφη πορεία, σε αυτό που έχουμε καταφέρει όλο αυτό το χρονικό διάστημα».

http://epiruspost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου