Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014: ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΝΑ ΝΟΜΟ!

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014: ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΝΑ ΝΟΜΟ! 


Οι Ελληνικές αυτοδιοικητικές εκλογές 2014 (Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές) θα διεξαχθούν την Κυριακή 18 Μαΐου 2014 και οι επαναληπτικές εκλογές την Κυριακή 25 Μαΐου 2014...

...
Η θητεία των εκλεγμένων μελών θα είναι από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι την 31η Αυγούστου 2019.

Οι ψηφοφόροι θα εκλέξουν τους τοπικούς άρχοντες της Ελλάδας. Η Ελληνική Τοπική Αυτοδιοίκηση περιλαμβάνει 13 περιφέρειες και 325 δήμους.

Οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ευρωεκλογές) θα διεξαχθούν σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης μεταξύ 22 και 25 Μαΐου 2014. Πρόκειται για τις όγδοες κατά σειρά ευρωεκλογές από το 1979, όταν και καθιερώθηκε η άμεση εκλογή για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ένωσης τα περισσότερα ευρωπαϊκά πολιτικά κόμματα θα κατεβάσουν υποψήφιους και για τη θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του βασικού εκτελεστικού οργάνου της ΕΕ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα εκλογικά τμήματα της Ηπείρου ανά νομό.

Περιλαμβάνουν πληροφορίες Δήμου - Δημοτικής Ενότητας - Εκλογικού Διαμερίσματος ή συνοικισμού - αριθμό εκλογικού τμήματος - συνολικό αριθμό εκλογέων.

Τέλος, μπορείτε να μάθετε (από τους καταλόγους του Υπουργείου Εσωτερικών) που ψηφίζετε πατώντας πάνω στην εικόνα στο τέλος.

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΡΤΑΣ

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

epirus-ellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου