Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ψήφο στις ευρωεκλογές ζητά το "Σχέδιο Β"


Ψήφο στις ευρωεκλογές ζητά το "Σχέδιο Β"


Κάθε άλλο παρά αισιόδοξο είναι το μέλλον της Ελλάδας αν συνεχίσει στον ίδιο δρόμο. Αυτό τόνισαν τέσσερις από τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του «Σχέδιο Β» που βρέθηκαν σήμερα στα Γιάννενα και εκτίμησαν πως η κρίση βαθαίνει, η ύφεση θα συνεχιστεί και τα χειρότερα στην ελληνική κοινωνία έπονται.
Ο δικηγόρος Θέμης Τζήμας Από τη Θεσσαλονίκη, η φιλόλογος Νικολέττα Σπυροπούλου επίσης από τη Θεσσαλονίκη, ο καρδιολόγος Λάμπρος Καραγεώργος από τη Λάρισα και ο δικηγόρος Χρήστος Σταμόπουλος από τα Τρίκαλα κάλεσαν τους πολίτες να στείλουν με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές σαφές μήνυμα πως η σημερινή πολιτική δε μπορεί να γίνει πλέον ανεκτή και μίλησαν για ένα σχέδιο Β, προκειμένου να αλλάξει η πορεία της χώρας.
«Ο αγώνας μας είναι για να απελευθερωθεί ο λαός από το φόβο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τζήμας, ενώ από την πλευρά της η κα. Σπυροπούλου σημείωσε: «Το Σχέδιο Β προσθέτει στον διάλογο, δεν αφαιρεί».
«Τρία τερατώδη ψέματα έχουν διατυπωθεί στην πολιτική ζωή της Ελλάδας την τελευταία δεκαετία. Το «λεφτά υπάρχουν» του Παπανδρέου. Το «success story» του Σαμαρά. Και το «κατάργηση του μνημονίου μέσα στην Ευρωζώνη» του Τσίπρα. Το Σχέδιο Β απορρίπτει την προοπτική να παραμείνει η χώρα μια ξεφτιλισμένη αποικία σε ευρωπαϊκό έδαφος», ανέφερε ο κ. Καραγεώργος δανειζόμενος τα λόγια του επίσης υποψήφιου ευρωβουλευτή Αλέκου Αλαβάνου πριν λίγες μέρες.
Τέλος, ο κ. Σταμόπουλος ανέφερε πως «ο λαός πρέπει να πάψει να είναι βουβός και να μιλήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου