Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Συνάντηση με Φίλιο για τη «Συμμαχία Ηπειρωτών»


Συνάντηση με Φίλιο για τη «Συμμαχία Ηπειρωτών»

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ιωαννιτών Φίλιππα Φίλιο είχε σήμερα το πρωί ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Ηπειρωτών» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Ζάψας, ο οποίος συνοδευόταν από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Ιωαννίνων, Μάκη Χατζηεφραιμίδη, καθώς και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν θέματα που αφορούν τη συνεργασία μεταξύ των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης καθώς η «Συμμαχία Ηπειρωτών» θεωρεί πως Δήμοι και Περιφέρεια πρέπει να συζητούν και να συναποφασίζουν για θέματα που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες.
«Με τον Δήμαρχο συμφωνήσαμε σήμερα ότι η συνεργασία μεταξύ του δήμου Ιωαννιτών και της Περιφέρειας Ηπείρου σε ότι έχει να κάνει με την ολοκλήρωση των χωροταξιών σχεδίων, του ρυθμιστικού, του Προεδρικού Διατάγματος της Λίμνης Παμβώτιδας κι άλλων άυλων υποδομών που συσχετίζονται με την έδρα της Περιφέρειας Ηπείρου, πρέπει να αναβαθμιστεί. Εμείς από την πλευρά μας προσβλέπουμε στην συνεργασία με την σημερινή αλλά και την εκάστοτε Δημοτική Αρχή. Σε ό,τι αφορά δε τον Φίλιππα Φίλιο τον θέλουμε σύμβουλο μας και την επόμενη μέρα καθώς η αυτοδιοικητική του εμπειρία μπορεί να συνεισφέρει στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που αφορούν ολόκληρη την Περιφέρεια της Ηπείρου», σημείωσε σε δηλώσεις του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Γιώργος Ζάψας.

http://vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου