Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Πατριώτες, εθνικιστές, ακροδεξιοί και... "αριστερά" παλικάρια, γίνανε μαλλιά κουβάρια στην παράταξη Μπέγκα-Κο


Πατριώτες, εθνικιστές, ακροδεξιοί και... "αριστερά" παλικάρια, γίνανε μαλλιά κουβάρια στην παράταξη Μπέγκα-Κολόκα!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Δ. ΚΟΡΑΚΑ ΣΤΟ EPIRUSGATE: "Ήμασταν στη Χρυσή Αυγή, στήσαμε τοπικά το Εθνικό Μέτωπο αλλά σήμερα ψηφίζουμε κεντροδεξιά!"



Ο Δημήτρης Κόρακας, βασικός ομιλητής στην εκδήλωση
της "Χρυσής Αυγής" για τον Λορέντζο Μαβίλη

Με μια επιστολή που περισσότερο μπερδεύει παρά ξεκαθαρίζει πράγματα και καταστάσεις για το τι πραγματικά συμβαίνει με τα ακροδεξιά... σταγονίδια στο εσωτερικό της παράταξης Μπέγκα-Κολόκα, ο Γιαννιώτης ακροδεξιός εκπαιδευτικός Δημήτρης Κόρακας, σε ρόλο υπερασπιστή της υποψηφιότητας του Βασίλη Παπάζογλουστο δήμο Ιωαννιτών, προσπαθεί -με απολογητικό χαρακτήρα- να μας πείσει ότι μια ομάδα... δεξιών πατριωτών στα Γιάννενα, αφού πέρασε από τη Χρυσή Αυγή και έστησε στα Γιάννενα τον τοπικό πυρήνα του Εθνικού Μετώπου, σήμερα ψηφίζει... κεντροδεξιά! Είναι σαφές ότι σε ό,τι αφορά το δήμο Ιωαννιτών εννοεί την παράταξη Μπέγκα-Κολόκα, αφού με τον Βασίλη Παπάζογλου έχουν μια μακρά κοινή ακροδεξιά διαδρομή και η σημερινή του επιστολή αναλαμβάνει να αποκαταστήσει στην κοινή γνώμη των Ιωαννίνων, τη... χαμένη ακροδεξιά τιμή του... εκλεκτού συναγωνιστή του! Τον Δ. Κόρακα τον γνωρίσατε μέσα από το video που πρόβαλε το EpirusGate, όταν ως... "εξωτερικός συνεργάτης" της Χρυσής Αυγής (ο ίδιος λέει ότι δεν υπήρξε μέλος της) βροντοφώναξε στις 25 Νοέμβρη του 2012 στο μνημείο του Μαβίλη: "Ζήτω ο αρχηγός Μιχαλολιάκος" και "Ζήτω η Χρυσή Αυγή!" Σήμερα μας καταθέτει το πρόσφατο πολιτικό βιογραφικό του και μαζί και μιας ομάδας "γνωστών δεξιών πατριωτών" όπως την ονομάζει, την οποία προφανώς εκπροσωπεί, στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο Β. Παπάζογλου, τον οποίος προσπαθεί να εμφανίσει λίγες μέρες πριν τις κάλπες, ως... κεντροδεξιό υποψήφιο της παράταξης Μπέγκα! Όσο κανείς -πλην του Θοδωρή Γκόγκου- στην παράταξη Μπέγκα-Κολόκα δεν παίρνει θέση για τα
ακροδεξιά σταγονίδια με τα οποία συνυπάρχουν, ο κάθε Κόρακας θα βγαίνει και θα... αυτοσχεδιάζει πάνω στον πολιτικό καμβά μιας παράταξης που θέλει να λέγεται κεντροαριστερή και την οποία επίσημα στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ! Μιλάμε για τον απόλυτο πολιτικό κατήφορο. Και να θυμάστε, δεν είναι μόνο η πειπτωση του Β. Παπάζογλου! Αποσβολωμένοι οι Μπέγκας-Κολόκας κοιτούν ως θεατές καρτερικά τον πολιτικό κατήφορο στον οποίο οδηγούν μια παράταξη που με πολύ κόπο δημιούργησαν -μεταξύ άλλων- οι: Φίλιππας Φίλιος, Λευτέρης Γκλίναβος, Γιάννης Μελανίδης, Βασίλης Ηλιάδης, Μωϋσής Ελισάφ και Αλέκος Σόφης. Πραγματικά ντροπή που ακόμη και σήμερα δεν τολμούν να αποπέμψουν ακροδεξιά στοιχεία από την παράταξή τους! Στην επιστολή με τίτλο: "ΟΜΑΔΑ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟ", που μας έστειλε ο εκπαιδευτικός Δημήτρης Κόρακας, αναλυτικά αναφέρονται τα εξής: Στα τέλη του 2012 μια μικρή ομάδα φίλων και γνωστών δεξιών πατριωτών, πλησιάσαμε ανιδιοτελώς τον πυρήνα της Χρυσής Αυγής στα Ιωάννινα. Συμμετείχαμε σε λίγες ανοιχτές εκδηλώσεις ιστορικής μνήμης, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΕΛΗ του κόμματος. Οι εκδηλώσεις δεν είχαν καμιά απολύτως σχέση με το ναζισμό, αλλά αφορούσαν ιστορικά πρόσωπα, γεγονότα και μάχες κυρίως σε διάφορες περιοχές της Ηπείρου. Μόλις αντιληφθήκαμε τον εθνικοσοσιαλιστικό χαρακτήρα του κόμματος αυτού, διαφωνήσαμε ριζικά και αποχωρίσαμε ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ (10 μήνες πριν) συλλάβουν τα στελέχη αυτής της οργάνωσης. ΔΕΝ διαγραφήκαμε ποτέ, αφού δεν ήμασταν μέλη, και ΔΕΝ κατηγορηθήκαμε ποτέ για νεοναζιστική δράση αφού είμαστε αντιεθνικοσοσιαλιστές. Ορισμένοι αντιεθνικοσοσιαλιστές πατριώτες έφτιαξαν έναν μικρό πυρήνα του νεοσύστατου κόμματος ‘‘ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ’’, στα Γιάννενα, ο οποίος σήμερα ΔΕΝ υφίσταται. Το κόμμα αυτό, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, δεν έδειξε νεοναζιστικό χαρακτήρα και ΔΕΝ έχει καμία απολύτως σχέση με τον Περίανδρο. Αποτελείται κυρίως από πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (μικρό κομματίδιο του Βορίδη). Παρ’ όλα αυτά, λόγω της διεισδύσεις πρώην εθνικοσοσιαλιστών και σε αυτό το μικρό κόμμα, αποφασίσαμε να μην το ακολουθήσουμε και να στηρίξουμε στις Ευρωεκλογές του 2014 κεντροδεξιά κόμματα. Τα πιστεύω μας είναι καθαρά Πατριωτικά, Δημοκρατικά, Αντιναζιστικά και Αντιρατσιστικά. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. Με εκτίμηση, Δημήτρης Κόρακας".

http://www.epirusgate.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου