Κυριακή 11 Μαΐου 2014

«Συμμαχία Ηπειρωτών» - Στη Δευτεροβάθμια ο Γ. Ζάκας



«Συμμαχία Ηπειρωτών» - Στη Δευτεροβάθμια ο Γ. Ζάκας


Τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επισκέφθηκε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Ζάκας συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού «Συμμαχία Ηπειρωτών» και είχε μια παραγωγική συνάντηση με τη Διευθύντρια Βασιλική Σφονδύλη.
Ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στο χώρο της παιδείας, για το νέο σχολείο, για τις αλλαγές που άρχισαν από την τρέχουσα σχολική περίοδο στο Λύκειο, καθώς και για τις ελλείψεις και ανάγκες

σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή.
Η κα. Σφονδύλη επεσήμανε τις προτεραιότητες για βελτίωση των υποδομών και κυρίως την άμεση δρομολόγηση των διαδικασιών και των απαιτούμενων μελετών για ανέγερση κτηρίου για το Μουσικό σχολείο. Είναι ένα αίτημα πολλών ετών και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για την πραγματοποίησή του.
Από την πλευρά του ο κ. Ζάκας τόνισε ότι όταν υπάρχουν ώριμες μελέτες, η Περιφέρεια Ηπείρου έχει τη δυνατότητα να τα υποστηρίξει και να αξιοποιήσει πόρους από κοινοτικά προγράμματα.
Σημείωσε επίσης την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα σχολεία από το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που έχουν δημιουργηθεί σαν συνέπεια των οικονομικών δυσκολιών που διέρχεται η χώρα.
Τέλος, ανέφερε ότι η βελτίωση της ποιότητας του εκπαιδευτικού συστήματος μπορεί να γίνει με τη συνεργασία των οικογενειών, των μαθητών, της εκπαιδευτικής κοινότητας, αλλά πάνω απ’ όλα με το σεβασμό και την εκτίμηση του έργου των εκπαιδευτικών.

http://vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου