Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Λάβρος ο Π. Ψωμιάδης κατά Σαμαρά


Λάβρος ο Π. Ψωμιάδης κατά Σαμαρά

Τη βεβαιότητά του πως η «Ένωση για την ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και τον λαό» θα εκπροσωπηθεί στο Ευρωκοινοβούλιο εξέφρασε σήμερα από τα Γιάννενα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος θα δώσει τη μάχη σε συνεργασία με τον Βύρωνα Πολύδωρα, τον Χρήστο Ζώη και τον Νίκο Νικολόπουλο.
Ο κ. Ψωμιάδης συμπύκνωσε την πολιτική του για την Ευρώπη στην ανάγκη να επιλεγεί ο δρόμος της συνεννόησης για να βρει ξανά η Ευρωπαϊκή Ένωση το δρόμο των αξιών και στη συνέχεια προσπάθησε να αιτιολογήσει την απόφασή του να εγκαταλείψει τη Νέα Δημοκρατία, εξαπολύοντας μάλιστα σκληρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού και μερίδας συνεργατών του.
«Σε αυτή την γενόσημη Νέα Δημοκρατία της Πολιτικής Άνοιξης, δεν έχω καμία σχέση. Εγώ ανδρώθηκα στη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Εμένα δεν με καθάρισε ο Σαμαράς, με καθάρισαν οι βαρόνοι. Πλήρωσα την αυθεντικότητα, τη φωνή και την θέση μου», ανέφερε ο κ. Ψωμιάδης και εκτίμησε πως η Νέα Δημοκρατία θα πάθει πανωλεθρία στις εκλογές, καθώς δεν θα ξεπεράσει το 12-14%. Ωστόσο, έσπευσε να σημειώσει πως δεν πρέπει να πάμε σε εθνικές εκλογές, αλλά να υπάρξει εθνική συνεννόηση, ίσως και αλλαγή εντός της Νέας Δημοκρατίας με διαδοχή Σαμαρά.

http://vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου