Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Πρόγραμμα απασχόλησης φοιτητών με την επωνυμία Talent Wanted

Πρόγραμμα απασχόλησης φοιτητών με την επωνυμία Talent Wanted


Μια πρωτοβουλία με την επωνυμία Talent Wanted, μέσω της οποίας δίνεται η ευκαιρία σε φοιτητές να απασχοληθούν για σύντομα χρονικά διαστήματα στις διάφορες διευθύνσεις των εταιρειών του ομίλου, εγκαινιάζει η Vivartia.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία στηρίζει τους νέους αποφοίτους προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν την πρώτη εργασιακή εμπειρία σε ένα περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις. Μέσα από την πρωτοβουλία Talent Wanted, οι νέοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια πρώτη επαφή με την αγορά εργασίας, να προχωρήσουν στην ορθή επιλογή κατεύθυνσης για μετέπειτα σπουδές ή εξειδίκευσης, να εμπλουτίσουν με επιπλέον ικανότητες και εμπειρία το βιογραφικό τους και να κερδίσουν συστάσεις από ιδιαίτερα αξιόλογους και έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου ενδιαφέροντός τους.

Όπως σημειώνεται, για τη δημιουργία ουσιαστικής αξίας τόσο για τους φοιτητές όσο και για την εταιρεία, η διαμόρφωση του προγράμματος στηρίζεται σε πραγματικές ανάγκες διευθύνσεων ή/και τμημάτων της Vivartia. Οι ανάγκες αυτές αφορούν στην εκπόνηση projects ή σε πρακτική άσκηση και θα καλύπτονται από νέα άτομα, χωρίς μεν εμπειρία, αλλά με ισχυρή θέληση, φρέσκο τρόπο σκέψης και δεξιότητες «νέας γενιάς», αναφέρει η εταιρεία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα projects και τα αντικείμενα πρακτικής, στην ιστοσελίδα της Vivartia.

FoititikaNea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου