Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Στις Βρυξέλλες χρειάζονται άτομα με βαθιά γνώση των θεμάτων, εκτιμά ο Γ. Καρατζαφέρης


Στις Βρυξέλλες χρειάζονται άτομα με βαθιά γνώση των θεμάτων, εκτιμά ο Γ. Καρατζαφέρης


Επίθεση στα κόμματα εξουσίας, τα οποία όπως είπε, δεν κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις διαφύλαξης των εθνικών μας δικαιωμάτων, εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις, δηλαδή στις Βρυξέλλες, έκανε στα Γιάννενα ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, σήμερατο απόγευμα, με αφορμή τις Ευρωεκλογές, ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε πως το σημαντικότερο διακύβευμα των Ευρωεκλογών είναι το ποιοί θα πάνε στο Κοινοβούλιο, αφού χρειάζεται να είναι άτομα με βαθιά γνώση των θεμάτων "και όχι αστέρες και ποδοσφαιριστές", όπως σκωπτικά, είπε.

"Γνωρίζω πολύ καλά το χώρο. Κάναμε, μάλιστα, 3 χρόνια μαζί με τον Αντώνη Σαμαρα στο Ευρωκοινοβούλιο. Εκεινος επιχειρηματολογησε ελάχιστες φορες για την Ελλάδα. Μολις 8 παρεμβάσεις έκανε" είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Καρατζαφέρης, που ζήτησε απο τον κόσμο να ξέρει τι θα ψηφίσει στις 25 Μαΐου.
"Την επόμενη ημέρα των εκλογών οφείλουμε να συζητήσουμε για ένα νέο 1974. Χρειαζόμαστε μια αστική δημοκρατία για να αντιμετωπίσει τα άκρα" είπε και κατέληξε πως σε αυτή την αστική δημοκρατία χωράνε πολλοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου