Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ποιοι εκλέγονται σε Δήμο και Περιφέρεια


Ποιοι εκλέγονται σε Δήμο και Περιφέρεια



Με την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της σταυροδοσίας από το Πρωτοδικείο παίρνει τέλος σήμερα η αγωνία των υποψηφίων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων.

Στην Περιφέρεια Ηπείρου η παράταξη Καχριμάνη που κέρδισε από τον πρώτο γύρο τις εκλογές εκλέγει τους περισσότερους περιφερειακούς συμβούλους με την καταμέτρηση μέχρι χθες το μεσημέρι να έχει ολοκληρωθεί σε 463 εκλογικά τμήματα από τα 472 συνολικά.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Γ. Καραμπίνας και ακολουθούν ο Οδ. Πότσης, ο Κων. Σιαράβας, η Σταυρούλα Τσιάρα, η Νατάσα Τύρου – Ούζα, ο Β. Παπαχρήστου, η Γιούλα Μητροκώστα, ο Ν. Καττής, ο Κων. Ντέτσικας, ο Βασ. Γοργόλης, ο Νικ. Παπαγρηγορίου, ο Γ. Λάζος, ο Μιχ. Μπάγιας, ο Στ. Παργανάς, η Κέλλυ Καραμάνη, η Βασιλική Μπούμπα, ο Αχ. Μπιστιόλης, ο Β. Μασσαλάς, η Μαρία Βενέτη – Μαρινίδου και ο Κων. Ζιάβρας.
Στην «Ήπειρο της Ανατροπής» προηγείται ο Κων. Μπασιούκας και ακολουθούν ο Σπ. Πάικας, ο Ηλ. Γκεσούλης, ο Γ. Ντάλλας, ο Νικ. Αντωνίου, ο Γ. Κρανάς, ο Κων. Βενέτης, η Βασιλεία Φλώρου – Ζήκου, ο Γ. Καραγιάννης και ο Χρ. Καρακώστας.
Στη «Συμμαχία των Ηπειρωτών» τέλος προηγείται ο Στέφανος Ζούμπας και ακολουθούν η Μαργαρίτα Κιτσανού, ο Παν. Κιτσούλης, ο Γ. Σκοπούλης και ο Χρ. Παπαβρανούσης.
Με την καταμέτρηση της σταυροδοσίας να έχει ολοκληρωθεί σε 108 εκλογικά τμήματα από τα 139 για την παράταξη Γκόντα προηγείται ο Β. Κοσμάς και ακολουθούν ο Β. Χήτος, ο Γρ. Γκίκας, ο Στεφ. Μάντζιος, ο Σπ. Κωνσταντόπουλος, ο Βασ. Χριστοφορίδης, ο Βασ. Βλέτσας, ο Νικ. Τσώλης, ο Αχ. Σίντος, ο Νικ. Μακόπουλος, ο Γ. Εμμανουηλίδης, ο Γ. Σουκουβέλος, ο Κ. Λαδόπουλος, ο Λ. Τζίμας και ο Παν. Μάντης.
Από την παράταξη Μπέγκα προηγείται ο Νικ. Γκόλας και ακολουθούν οι Αθ. Μανταλόβας, Δ. Νάστος, Γ. Βίνης, Ηλ. Αρλέτος, Π. Κολόκας, Δημ. Κατηρτσίδης, Φ. Τσουμάνης, Μ. Χρυσοστόμου, Β. Τσίλη, Αλ. Μπέγκα, Ειρ. Βαρτζιώτη, Β. Τσαμπαλάς, Θ. Γιωτίτσας, Γ. Ντάλλας.
Για τους «Πολίτες για την Ανατροπή» προηγείται ο Γ. Στέφος και ακολουθούν οι Μερ. Τζούφη, Βλ. Παπαχρήστος και Β. Καραμπίνας.
Ντέρμπι γίνεται στην παράταξη Μπαρτζώκα όπου Δ. Πάνου και Κ. Κυριαζής δίνουν μάχη ψήφο με ψήφο.
Στη «Λαϊκή Συσπείρωση» προηγείται ο Μπάμπης Παππάς και ακολουθεί ο Γ. Ευθυμίου.
Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ από την Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου