Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΓΕNIKH ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ







ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Σύλληψη 55χρονου αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης




Συνελήφθη, χθες (04-06-2018) το πρωί στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς, ένας 55χρονος αλλοδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε μετά από διαβατηριακό έλεγχο στο σημείο εισόδου, εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Άμφισσας, για παράνομη υλοτομία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (04-06-2018) το βράδυ στη διασταύρωση Παντοκράτορα Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (11,3) γραμμαρίων καθώς και ένας πλαστικός σπαστήρας με υπολείμματα κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, προχθές (03-06-2018) το πρωί στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης ενός έτους και τριών μηνών καθώς και χρηματικής ποινής (2.500) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και ψευδή ανώμοτη κατάθεση.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες (04-06-2018) το βράδυ στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 36χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά, ποινής φυλάκισης δεκαπέντε μηνών και χρηματικής ποινής (1.000) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου