Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

ΓΕNIKH ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ





ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΤΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (05-06-2018) το απόγευμα στο Γρίμποβο Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (7,7) γραμμαρίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο

Συνελήφθη, χθες (05-06-2018) το πρωί στους Νεγράδες Ιωαννίνων, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 24χρονος αλλοδαπός, για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε κατά τον αστυνομικό έλεγχο, ο 24χρονος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ κατείχε και επέδειξε αλβανικό διαβατήριο, το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου.

Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

Εξιχνίαση υπόθεσης κλοπής αυτοκινήτου

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, υπόθεση κλοπής Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 50χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 50χρονος εμπλέκεται σε κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που έγινε κατά το χρονικό διάστημα από 29 έως 31-03-2013, στην πόλη των Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου