Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων, κατά το τελευταίο 24ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα


Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:
Χθες το πρωί σε χωριό του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής

Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Άρτας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 55 και 24 ετών, κατηγορούμενοι για παράνομη οπλοκατοχή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα. Ειδικότερα, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ø Έξι κυνηγετικά όπλα καθώς και μία κάννη κυνηγετικού όπλου, για τα οποία στερούνταν σχετικής άδειας κατοχής,

Ø Δύο συσκευασίες που περιείχαν λαθραίο καπνό και αποξηραμένα φύλλα καπνού, συνολικού βάρους (1.900) γραμμαρίων.
Χθες το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 51χρονος ημεδαπός διότι απασχολούσε παράνομα ως εργάτη στην επιχείρησή του έναν 35χρονο αλλοδαπό, που είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια παραμονής για εργασία. Επιπρόσθετα σε βάρος του 35χρονου εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.
Χθες το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης (3) ετών και (3) μηνών, για κλοπή, πλαστογραφία και απάτη κατ’ εξακολούθηση.
Χθες το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 18 και 20 ετών, διότι κατείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
Χθες το απόγευμα στο Μονολίθι Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, δύο ημεδαποί, ένας 28χρονος και μία 29χρονη, διότι κατείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (13) γραμμαρίων, ένα τσιγάρο κάνναβης αναμεμιγμένο με καπνό και έναν τρίφτη με υπολείμματα κάνναβης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου