Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Ούτε ιερό ούτε όσιο από την Τουρκάλα «λύκαινα»: «Κλείστε το στόμα του ασύδοτου Έλληνα Αρχηγού ΓΕΕΘΑ»

Αποτελεί έναν από τους μόνιμους υβριστές και κατά καιρούς οι αισχρολογίες της εναντίον της Ελλάδας έχουν απασχολήσει έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα. Όμως αυτή τη φορά, η ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος της Τουρκίας, Μεράλ Ακσενέρ,ξεπέρασε κάθε ηθικό φραγμό, εξαπολύοντας μια κατάπτυστη επίθεση σε βάρος του Έλληνα Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη.
Αφού κατηγόρησε τον πρόεδρο Ερντογάν ότι σιωπά απέναντι στις «απειλές της Ελλάδας», η ακροδεξιά «λύκαινα» αποφάσισε να βγάλει όλο της το λεκτικό μένος κατά του Α/ΓΕΕΘΑ.
«Για να έχεις εθνική στάση πρέπει πρώτα να έχεις εθνική συνείδηση. Να, ένα άλλο παράδειγμα. Όποιος μένει σιωπηλός απέναντι στις απειλές της Ελλάδας, δεν μπορεί να μιλάει για εθνική στάση. Ο θρασύδειλος Έλληνας αρχηγός του Γενικού Επιτελείου απειλεί την Τουρκία. Κανείς δεν γνωρίζει από όρια πια. Ακόμη και ο υπουργός σου του Τουρισμού οργανώνει ταξίδια σε υπό κατοχή εδάφη, σε υπό κατοχή νησιά λέγοντας ότι είναι ελληνικά και δεν βγάζεις άχνα. Επομένως, ποιος είναι εκείνος που θα κλείσει το στόμα του ασύδοτου αρχηγού του Γενικού Επιτελείου (της Ελλάδας); Ποιος;», είπε σε οργισμένο τόνο η Ακσενέρ.

Βεβαίως, η ίδια στο τέλος δεν παρέλειψε να ευχηθεί «Καλά Χριστούγεννα» στους «χριστιανούς συμπολίτες» της, ενώ απηύθυνε έκκληση για «αδελφοσύνη».
Προφανώς, η Ακσενέρ είχε διάθεση περιπαικτική, αλλά η αμετροέπεια όπως και η αθλιότητα, στην περίπτωσή της ειδικά, δεν φαίνεται να γνωρίζουν όρια…


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου