Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Ένα ασημένιο χριστουγεννιάτικο δέντρο θα στολίσει το Δημαρχείο





Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από ασήμι θα κοσμεί σύντομα το Δημαρχείο Ιωαννίνων μετά την απόφαση που έλαβε το πιο νεανικό Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδρίασε ποτέ στο Δήμο! 



Παιδιά, όλων των ηλικιών, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστρίτσας κάθισαν στα έδρανα των δημοτικών συμβούλων, ενώ τρία εξ’ αυτών «δοκιμάστηκαν» στις θέσεις του προεδρείου και διηύθυναν τη συζήτηση γύρω από το θέμα της ημερησίας διάταξης που αφορούσε τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του Δημαρχείου.

Μετά από αρκετές προτάσεις, αποφάσισαν να κατασκευαστεί ένα ασημένιο χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο θα τοποθετηθεί στην κεντρική είσοδο του Δημαρχείου.

Τον Σύλλογο υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας, και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Παπαδιώτης, οι οποίοι ανέλαβαν να «μυήσουν» τα παιδιά στον θεσμό της αυτοδιοίκησης.

Όπως τόνισε ο κ. Μπέγκας, η πρωτοβουλία γι’ αυτή τη διαφορετική συνεδρίαση ανήκει στον δραστήριο πρόεδρο του Συλλόγου, Νίκο Πανταζή, ο οποίος έχει καταφέρει να δραστηριοποιήσει σε πολλούς τομείς τα μέλη του με τον Δήμαρχο να δεσμεύεται, όπως άλλωστε υποχρεούται, να υλοποιήσει κι αυτή την απόφαση που πάρθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο.




proinoslogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου