Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Συλλήψεις ατόμων, κατά το τελευταίο 48ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα



Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 48ωρο, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου συνελήφθησαν 16 άτομα, για διάφορα ποινικά αδικήματα.



Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:

· Προχθές (02-09-2019) το απόγευμα και το βράδυ σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 37χρονος ημεδαπός και ένας 29χρονος αλλοδαπός, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

· Χθες (03-09-2019) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, τρεις ημεδαποί, ένας 24χρονος άνδρας και δύο γυναίκες, ηλικίας 28 και 17 ετών, διότι νωρίτερα στα Ιωάννινα, αφού διέρρηξαν διαμέρισμα, ιδιοκτησίας 87χρονης ημεδαπής, εισήλθαν σε αυτό με σκοπό την κλοπή, έγιναν όμως αντιληπτοί από την παθούσα και τράπηκαν σε φυγή χωρίς τελικά να αφαιρέσουν κάποιο αντικείμενο.

· Χθες (03-09-2019) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Δευτεροβάθμιου Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, ποινής κάθειρξης (5) ετών, για διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία.

· Χθες (03-09-2019) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας, συνολικής ποινής φυλάκισης (14) μηνών, για τα αδικήματα της κλοπής και απόπειρα κλοπής.

· Χθες (03-09-2019) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας, μία 39χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις και συγκεκριμένα:

Ø απόφαση του Δευτεροβάθμιου Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (5) ετών, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής κατά συναυτουργία,

Ø απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης (2) ετών, για κλοπή και

Ø απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας, ποινής φυλάκισης (6) μηνών, για κλοπή.

· Χθες (03-09-2019) το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 25χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, ποινής φυλάκισης (3) μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

· Χθες (03-09-2019) το μεσημέρι στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κόνιτσας, ένας 65χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης (10) μηνών, για κλοπή.

· Χθες (03-09-2019) αργά το απόγευμα στην Ελεούσα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 43, 23, 28 και 21 ετών, διότι κατελήφθησαν από του αστυνομικούς έξω από το χώρο που διεξάγεται η εμποροπανήγυρη Ιωαννίνων να διαθέτουν προς πώληση υαλοκαθαριστήρες αυτοκινήτων, χωρίς να διαθέτουν άδεια άσκησης υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου.

· Χθες (03-09-2019) το απόγευμα στο 73ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άρτας - Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

· Χθες (03-09-2019) το βράδυ, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου