Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Νέα πρόκληση: «Προξενείο» στην Αμμόχωστο ανοίγει η Τουρκία, ανακοίνωσε ο Τσαβούσογλου




Σε ακόμη μια πρόκληση από την πλευρά της Τουρκίας για τους Ελληνοκύπριους. Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην κατεχόμενη ..



Γιαλούσα όπου ο κ. Τσαβούσογλου, ο οποίος βρίσκεται από χτες στα κατεχόμενα για παράνομη επίσκεψη, δήλωσε ότι η Τουρκία θα ανοίξει το «προξενείο» στην κατεχόμενη Αμμόχωστο για να εξυπηρετεί τους πολίτες της που μένουν στην περιοχή της κατεχόμενης Καρπασίας.
«Πρόξενος» θα είναι ο Τούρκος διπλωμάτης Κασίμ Κανμπάν, όπως ανακοίνωσε. Στην ανάρτησή του, ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας σημειώνει ακόμη ότι «κανείς δεν έχει τη δύναμη να σπάσει τον δεσμό των Τουρκοκυπρίων με τη Μητέρα Πατρίδα», όπως μεταδίδει το philenews.gr.

Η ανακοίνωση για το προξενείο
«Προξενείο» στην Αμμόχωστο ανοίγει η Τουρκία, ανακοίνωσε το απόγευμα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, από χωριά της κατεχόμενης Καρπασίας. «Πρόξενος» θα είναι ο Τούρκος διπλωμάτης Κασίμ Κανμπάν, τόνισε ο Τσαβούσογλου. Στην ανάρτησή του, ο Τούρκος ΥΠΕΞ σημειώνει ακόμη ότι «κανείς δεν έχει τη δύναμη να σπάσει τον δεσμό των Τουρκοκυπρίων με τη Μητέρα Πατρίδα»


fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου