Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019

Συνεργασία με τον Πρέσβη της Κροατίας Aleksandar Sunko, είχε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ.


Επίσκεψη στην Ήπειρο, πραγματοποιεί ο πρέσβης της Κροατίας Aleksandar Sunko, ο οποίος μετά την Ηγουμενίτσα βρέθηκε στα Ιωάννινα, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ. Στη συνάντηση, εξετάστηκε η διεύρυνση των δυνατοτήτων συνεργασίας Ιωαννίνων – Κροατίας σε διάφορους τομείς και κυρίως σε αυτούς που σχετίζονται με τον πολιτισμό, τον τουρισμό και την εκπαίδευση.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, υπογράμμισε την αναγκαιότητα επέκτασης των πολύ καλών σχέσεων της πόλης με την Κροατία ενώ πρόσθεσε ότι με αφορμή την ανάληψη της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τη Βαλκανική χώρα, θα ενισχυθεί η συνεργασία που είχε ξεκινήσει η προηγούμενη δημοτική αρχή.

Από την πλευρά του ο κ. Sunko δήλωσε, σε άπταιστα ελληνικά, την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι βρίσκεται για δεύτερη φορά στην πόλη μας. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι εξετάζεται η ακτοπλοϊκή σύνδεση Ηγουμενίτσας – ακτών της Αδριατικής, με στόχο την ενίσχυση της επισκεψιμότητας.

Ερωτηθείς για το κλίμα έντασης σε περιοχές των Βαλκανίων, αναφέρθηκε στον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε η ένταξη της Κροατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αποτελώντας ισχυρό κίνητρο για την επίλυση προβλημάτων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου