Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Παρέλασαν α λα... Monty Python...μαγκιες απο τσογλανια που δεν σεβονται την θυσια των παλαιων για να ειναι αυτα σημερα ελευθερα..Γ. Βούρος: «Γελοία υποκέιμενα»... (ΒΙΝΤΕΟ)













Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη μαθητική παρέλαση 

για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Βίντεο που κυκλοφορεί τις...


τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον, αλλά και πλήθος σχολίων από χρήστες των social media.

Μαθήτριες δεν κάνουν την… καθιερωμένη παρέλαση, αλλά χρησιμοποιούν βηματισμό που παραπέμπει στο θρυλικό Ministry of Silly Walks, ένα από τα πιο επιτυχημένα και διάσημα σκετσάκια των Monty Python, με βασικό πρωταγωνιστή τον John Cleese.


Το βίντεο έχει ήδη προκαλέσει ποικίλα σχόλια στο Διαδίκτυο, ενώ έχει φέρει και τοποθετήσεις ακροδεξιάς απόχρωσης από χρήστες των social media.

Δεν έχει, ακόμη, εξακριβωθεί εάν οι κοπέλες προέρχονται από σχολείο της περιοχής ή η ομάδα παρείσφρησε στην παρέλαση χωρίς να το καταλάβει κανείς.

Και το αυθεντικό από την βρετανική κωμική ομάδα.



Το «σκετς» της παρέλασης σχολίασε μέσω Facebook και ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος. Σε ανάρτησή του έγραψε: «Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του '40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας. Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του»...



fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου