Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

ΓΕNIKH ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες (23-10-2019) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 19 και 20 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.



Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη προχθές, (22-10-2019) το βράδυ στα Ιωάννινα, ένας 43χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκρεμμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (3) μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για παράνομη επανείσοδο στη χώρα.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ


Σύλληψη ενός ατόμου για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (23-10-2019) μετά τα μεσάνυχτα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΤΑΣ


Συνελήφθη 62χρονη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (23-10-2109) το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Άρτας, 62χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για κλοπή προϊόντων από σούπερ μάρκετ.

Ειδικότερα, η κατηγορούμενη αφαίρεσε διάφορα προϊόντα από σούπερ μάρκετ της πόλης της Άρτας, πλην όμως έγινε αντιληπτή από υπάλληλο του καταστήματος και στη συνέχεια συνελήφθη από τους αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο.

Τα αφαιρεθέντα προϊόντα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η συλληφθείσα, από αρχές του τρέχοντος έτους είχε προβεί κατ’ επανάληψη στην κλοπή προϊόντων από το ίδιο κατάστημα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου