Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019


Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου την ερχόμενη Παρασκευή στις δύο το μεσημέρι.

Την ερχόμενη Παρασκευή στις δύο το μεσημέρι θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων. 


Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται 23 συνολικά θέματα μεταξύ των οποίων και η ενεργειακή αναβάθμιση του αστικού δικτύου ηλεκτροφωτισμού μετά την απόφαση που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή.

Στην ίδια συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων θα αναδείξει τους εκπροσώπους του Δήμου στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ.


ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Εκλογή των εκπροσώπων του Δήμου στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ.


Συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων.


Συγκρότηση του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων.


Εκλογή εκπροσώπων του Δήμου στο Σύνδεσμο Ύδρευσης Δήμων Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων.


Εκλογή εκπροσώπων του Δήμου στον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.


Συμπλήρωση της υπ’αριθ. 484/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Ορισμός των αιρετών μελών (τακτικών και αναπληρωματικών) και των δημοτών (τακτικών και αναπληρωματικών) που θα συγκροτούν το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Ακινήτων Ιωαννίνων».


Συμπλήρωση της υπ’αριθ. 480/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Ορισμός των αιρετών μελών (τακτικών και αναπληρωματικών) και των δημοτών (τακτικών και αναπληρωματικών) που θα συγκροτούν το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. «Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιωαννιτών».


Αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Πληροφόρησης Ενημέρωσης Ιωαννίνων. (Αρ. αποφ. Δ.Σ. 483/2019).


Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στο Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες.


Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Ιωαννιτών στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – του Π.Ο.Υ. (WHO Hellenic Healthy Cities Network)»


ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Εισηγητής: κ. Ι. Μπενέκος, Διευθυντής


Προγραμματισμός πρόσληψης κτηνιατρικού προσωπικού με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών.


ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ


Έγκριση της αρ. απόφ. 17/345ΟΕ(312)/19 της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης, Αποχέτευσης Ιωαννίνων, με θέμα: «Υποβολή αιτήματος για νέες προσλήψεις προσωπικού αορίστου χρόνου, στα πλαίσια της συμπληρωματικής της 3Κ προκήρυξης ΑΣΕΠ, σύμφωνα με την αριθ. 40703/16-12-2016 εγκύκλιο 25 του Υπουργείου Εσωτερικών».

Εισηγητής: κ. Αρ. Μπαρτζώκας, Πρόεδρος Δ.Σ.


Έγκριση της αρ. απόφ. 11/279/2019 της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης, Αποχέτευσης Ιωαννίνων, σχετικής με παράταση χρόνου για τα τέλη σύνδεσης με το αποχετευτικό.

Εισηγητής: κ. Αρ. Μπαρτζώκας, Πρόεδρος Δ.Σ.


Έγκριση της αρ. απόφ. 59/2019 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Περιφερειακού θεάτρου Ιωαννίνων, με θέμα: «Αίτημα προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τον ορισμό ελεγκτών οικονομικών χρήσεων 2017 και 2018»

Εισηγήτρια: κ. Χρ. Κωτσαντή, Πρόεδρος


ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ

Εισηγήτρια: κ.Σταμ. Κουμπούρη, Διευθύντρια


Ενημέρωση Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την Ανακοίνωση – Πρόσκληση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου που αφορά στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) (έργο κατηγορίας Α2, ομάδα 9η, α/α 2) της βιομηχανίας επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος, εγκατεστημένη στο 10ο χλμ Ε.Ο. Ιωαννίνων-Αθηνών της Δ.Κ. Μπιζανίου του Δ. Ιωαννιτών.

ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Εισηγητής: κ. Θεοφ. Τσεκούρας, Διευθυντής


Ανάκληση της υπ’αριθ. 309/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιωαννιτών, με θέμα: «Σύσταση οικογενειακού τάφου».


Σύσταση οικογενειακού τάφου.


ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Εισηγητής: κ. Ορ. Μπρίκος, Διευθυντής


Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου, έτους 2019.


Γνωμοδότηση Δημοτικού Συμβουλίου για το ετήσιο πρόγραμμα δασοπονίας του

Δασαρχείου Ιωαννίνων.

ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Εισηγητής: κ. Γ. Αρλέτος, Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος της Επιτροπής


Ενεργειακή αναβάθμιση αστικού δικτύου ηλεκτροφωτισμού Δήμου Ιωαννιτών.


ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σχετικά με την από 19/09/2019 αίτηση των Χρ. Σιόντη & λοιπών σε βάρος υποθήκης ακινήτων του.


Τροποποίηση της αριθ. 543/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Επικαιροποίηση της υπ’ αριθ. 58/1999 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολής και καθορισμός επιτροπής εκτίμησης για την εκποίηση του ακινήτου.


Τροποποίηση της αριθ. 67/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Έγκριση έκθεσης εκτίμησης ακινήτου και απευθείας εκποίηση στην Περιφέρεια Ηπείρου, έκτασης 5.441,00/34.500 τ.μ. εξ΄ αδιαιρέτου τμήματος του αγροτεμαχίου με αριθμό 165ε της οριστικής διανομής Ανατολής, έτους 1930.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου