Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Προσφορά υγειονομικού υλικού από την ΕΝ.ΑΞ.ΗΠ.


   Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ηπείρου έχοντας συναίσθηση της κρίσιμης για την χώρα στιγμής στηρίζει την γιγάντια προσπάθεια όλων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην παγκόσμια πανδημία. 



Με τα ολιγοστά οικονομικά μέσα που διαθέτει, προέβη στην αγορά υγειονομικού υλικού (υγρών αντισηπτικών, χιλίων (1000) μασκών πολλαπλής χρήσεως, γαντιών) τα οποία έθεσε στην διάθεση των αναγκών των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Περιφέρειάς μας, ως ατομικά προστατευτικά μέσα, για την καθημερινή μάχη.

Στον αγώνα μας αυτό, ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες ΠΙΝΔΟΣ, ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ και ΒΑΝΤΩΛΑΣ για την από μέρους τους ευγενή προσφορά, όσον αφορά τη συνδρομή τους στον αγώνα μας αυτό.
Καλούμε εκ νέου την πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου μας να αναλάβει πρωτοβουλία προμήθειας οποιουδήποτε αντίστοιχου ενδιαφέροντος υλικού για το σύνολο του προσωπικού που εκτελεί επιχειρησιακά καθήκοντα. Το αστυνομικό προσωπικό, παρ' όλες τις ελλείψεις σε θεσμικό επίπεδο, αγόγγυστα θα μείνει όρθιο υπερασπιζόμενο τον όρκο που "έδωκε" για την εξασφάλιση της Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας.



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θεόδωρος ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χριστόφορος ΚΟΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου