Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Τα "παιδιά" του Σόρος βλέπουν τον πανικό του κορονοϊού ως την τέλεια ευκαιρία για να καταργηθεί η οικογένεια



Tην ώρα που η πανδημία του κοροναϊού εμποδίζει ανθρώπους να βρεθούν με τους δικούς τους, λόγω της απαιτούμενης «κοινωνικής απομάκρυνσης» και αναγκάζονται να επικοινωνούν μέσω 


τεχνολογίας, με γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, θείους και θείες,για κάποια «προοδευτικά» μυαλά, αυτή η παγκόσμια αναταραχή παρουσιάζει μια τρομερή «ευκαιρία».
Έτσι το openDemocracy, ο αριστερός βρετανικός ιστότοπος, δημοσίευσε ένα άρθρο με τον τίτλο αυτό: "Η κρίση του κοροναϊού δείχνει ότι είναι καιρός να καταργήσουμε την οικογένεια", σύμφωνα με το άρθρο από το redskywarning.blogspot.com
Αν σκεφτήκατε ότι το “Open Democracy” (“Ανοιχτή Δημοκρατία”) σας θυμίζει το “Open Society” (“Ανοιχτή Κοινωνία”) του George Soros, ορθώς το σκεφτήκατε. Μεταξύ των χρηματοδοτών του «προοδευτικού» ειδησεογραφικού ιστότοπου (στον οποίον συμμετέχει και ο Βαρουφάκης) είναι και το «Ίδρυμα Open Society» του Σόρος.
Το άρθρο υπενθυμίζει ότι πολλοί «προοδευτικοί» βλέπουν αυτή την κρίση ως ευκαιρία για να προωθήσουν την πολιτική τους ατζέντα, ειδικά καθώς μεγάλα περιθώρια του πληθυσμού είναι πρόθυμα να αποδεχθούν μια μαζική κυβερνητική επίβλεψη της ζωής τους χάριν του «κοινού καλού».


Αλλά για τα άτομα αυτά που προβάλλουν τους εαυτούς τους ως «υπερασπιστές των δικαιωμάτων», η κρίση τους οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρέπει να ξεπεράσουμε την «μυστηριώδη μορφή του ζεύγους», τον ρομαντισμό της συγγένειας και την ωραιοποίηση του θεμελιωδώς ανασφαλούς χώρου που είναι η ιδιωτική ιδιοκτησία".

Και τι σημαίνει ότι πρέπει να "ξεπεράσουμε" την ιδέα του γάμου και να παύσουμε να "ρομαντικοποιούμε τη συγγένεια"; Εξαιτίας, λένε, των "ασύμμετρων μορφών εξουσίας της οικιακής εργασίας (της αναπαραγωγικής εργασίας που βαραίνει την γυναίκα) ... της πατριαρχικής γονικής μέριμνας και (συχνά) του θεσμού του γάμου".
Σύμφωνα με τα μυαλά της «Ανοιχτής Δημοκρατίας», τα σπίτια είναι ουσιαστικά ανασφαλή: «οι queer και οι φεμινισμένοι (!) άνθρωποι, ιδιαίτερα οι πολύ ηλικιωμένοι και οι πολύ νεαροί, δεν είναι τελικά ασφαλείς εκεί: το ότι περνάνε καλά στο καπιταλιστικό σπίτι είναι η εξαίρεση, όχι ο κανόνας.

Με πρόσχημα τα κρούσματα ενδοοικογενειακής βίας, η «Ανοικτή Δημοκρατία», καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «δεν πρέπει η πανδημία να μας κάνει να ξεχάσουμε την κατάργηση της οικογένειας».
Αν και στην πραγματικότητα ομολογούν, ότι ακόμη και όταν τα σπίτια είναι ασφαλή, με ενωμένες και ευτυχισμένες οικογένειες που ζουν αρμονικά και πάλι η οικογένεια είναι κάτι το απαίσιο και πρέπει να καταργηθεί!



fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου