Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υιός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προσλήφθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη! (έγγραφο-ντοκουμέντο) ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ???





Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PIPERATA.GR, έντονες αντιδράσεις προκαλεί μέσα στους κόλπους του κόμματός του και όχι μόνο… η «αθόρυβη» πρόσληψη τού υιού τού βουλευτή 



του ΣΥΡΙΖΑ στο Λασίθι, Μανόλη Θραψανιώτη, από το υπουργείο Υγείας και δη την 7η Υγειονομική Περιφέρεια.


…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Ο διορισμός του Μιχαήλ Θραψανιώτη, ο οποίος, όπως θα δείτε, υπογράφηκε στις 6 Απριλίου και πριν από λίγες ώρες (7 Απριλίου) αναρτήθηκε στη Διαύγεια, έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το PIPERATA.GR, ενώ ήδη έχει γίνει γνωστός στην τοπική κοινωνία, όπου γίνεται λόγος για «ρουσφέτι Μητσοτάκη – Κικίλια» στον αριστερό βουλευτή.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι, ο υιός του βουλευτή, προσλαμβάνεται, ελέω κορωνοϊού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών στο επικουρικό προσωπικό ΠΕ Φαρμακοποιών, η διάρκεια της οποίας ορίζεται στους 24 μήνες!
Τώρα, όσον αφορά στη διάρκεια της σύμβασης, είναι θέμα που προφανώς επιδέχεται μεγάλης συζήτησης… Αυτό που σίγουρα δεν χωρά κουβέντα είναι ότι από τη στιγμή που πρόκειται για υιό βουλευτή, θα έπρεπε ήδη να προσφέρει εθελοντικά τις επικουρικές υπηρεσίες του και όχι να προσλαμβάνεται για 2 χρόνια, επ’ ευκαιρίας της πανδημίας, η οποία αποκλείεται να κρατήσει τόσο καιρό!

Σχετικά δε με τη μουρμούρα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για πολιτικά αλισβερίσια βουλευτών με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, μόνο τυχαία και υπερβολική δεν είναι… Υπάρχει βάθος και πολύ μεγάλο παρασκήνιο!
Το PIPERATA.GR θα επανέλθει με αποκλειστικό ρεπορτάζ!





https://www.piperata.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου