Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Ο Καντίροφ αποκαλύπτει την συνομιλία με τον Πριγκοζίν!Ο ηγέτης της Τσετσενίας Καντίροφ, αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον επικεφαλής της Βάγκνερ, λέγοντας:

Μίλησα με τον Πριγκοζίν, προτρέποντάς τον να αφήσει τις εμπορικές του φιλοδοξίες και...να μην τις ανακατεύει με θέματα εθνικής σημασίας. Νόμιζα ότι με άκουσε, αλλά αποδεικνύεται ότι αυτός ο θυμός μέσα του όλο αυτό το διάστημα έχει αυξηθεί. Μια σειρά από ανεπιτυχείς επιχειρηματικές συμφωνίες προκάλεσαν μια βαθιά και μακροχρόνια δυσαρέσκεια στον επιχειρηματία, η οποία έφτασε στο αποκορύφωμά της όταν οι αρχές της Αγίας Πετρούπολης δεν παρείχαν στην κόρη του το πολυπόθητο οικόπεδο!! Η αλαζονεία ενός ατόμου μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφικές συνέπειες και να φέρει μεγάλο αριθμό ανθρώπων σε σύγκρουση.

Καλώ όλους τους μαχητές της Wagner PMC να συνεχίσουν να είναι προσεκτικοί στις αποφάσεις τους. Σκεφτείτε το μέλλον της χώρας, την οικογένεια και τα παιδιά σας. Τέτοιες ενέργειες μπορούν να οδηγήσουν σε καταστροφικά αποτελέσματα. Τώρα όλα τελείωσαν ειρηνικά, χωρίς αίμα, αλλά θα μπορούσε να συμβεί. Το ακραίο μέτρο θα είναι η σκληρή καταστολή και η καταστροφή οποιουδήποτε καταπατά την ενότητα της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου