Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Η νοθεία είναι δεδομένη αλλα εμείς θα προσέλθουμε μαζικά στις κάλπες!
Πρέπει να γίνει σαφές πως δικαιολογία για να μη ψηφίσουμε στις εκλογές της 25ης Ιουνίου δεν υπάρχει. Τα αποτελέσματα της αποχής έδειξαν ότι ευνοούν το σύστημα δίνοντας δύναμη στα μεγάλα κόμματα. Θέλουμε να διορθώσουμε το λάθος ψηφίζοντας μικρά κόμματα με δυνατότητα να μπουν στη βουλή.

Με απλά λόγια: Στόχος σε αυτές τις εκλογές, είναι να αποτρέψουμε την παντοδυναμία Μητσοτάκη και την αλλαγή του συντάγματος. Όσοι “έλληνες” τον στήριξαν στις πρώτες εκλογές είναι λίγο πάνω απο το 20% με συσπείρωση κοντά στο 90%. Που σημαίνει έφτασαν ταβάνι!

Σχεδόν 700.000 ψήφους (παραπάνω από όσους πήρε το ΠΑΣΟΚ) έλαβε ο λεγόμενος αντισυστημικός πατριωτικός χώρος, ο οποίος όμως κατέβηκε στις εκλογές κατακερματισμένος σε πολλά κόμματα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μοιραστεί η δική μας ψήφος σε πολλά κομμάτια και να μη καταφέρουμε να βάλουμε “δικό μας” κόμμα στη βουλή.

Στην ερώτηση γιατί να πάω να ψηφίσω αφού γίνεται νοθεία; η απάντηση είναι απλή: Παίζεται η μοίρα της χώρας μας και το μέλλον των παιδιών μας και θα χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο με σκοπό να αποτρέψουμε αυτό το κακό.

Παράλληλα, θα γίνουν δράσεις ώστε να μην τους επιτρέψουμε να νοθεύσουν το αποτέλεσμα κάνοντας αιτήσεις στους δήμους.Υποβολή αιτήσεων σε όλους τους δήμους της χώρας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και συστημένη επιστολή με θέμα την ανάρτηση σε κοινή θέα και στην επίσημη ιστοσελίδα των Δήμων των έγκυρων εκλογικών αποτελεσμάτων 2023 από τα εκλογικά τμήματα δικαιοδοσίας του Δήμου
Υποβολή ομαδικών εξωδίκων στο Υπουργείο Εσωτερικών και στις δικαστικές αρχές

Δείτε περισσότερα για την αίτηση στους δήμους απο το ΙΣΟΝΟΜΙΑ pekoonline.com

Ο Ζάκης Πολυζωίδης είναι αρχιτέκτων συστημάτων πληροφορικής, προγραμματιστής λογισμικού σε επίπεδο ειδικού. Εξηγεί πως η νοθεία ενώ είναι δεδομένη δεν δικαιολογεί την αποχή απο τις εκλογές και πως θα υπάρξει προσπάθεια να αποτραπεί.

Όχι ψήφο στους δολοφόνους.
anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου