Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Ο Κασιδιάρης στη Βουλή; Τι έχουν να πουν Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης και σεβάσμιοι συνταγματολόγοι;


Ας τα πάρουμε με τη σειρά:

-Όταν είδαν ότι οι «Έλληνες» του Κασιδιάρη συγκεντρώνουν δημοσκοπικά ποσοστά που τους θέτουν στη Βουλή, με τη συνδρομή γνωστών συνταγματολόγων, έφεραν ρύθμιση που δεν θαεπέτρεπε στον Κασιδιάρη να κατέβει στις εκλογές.

-Όταν είδαν ότι η ρύθμιση αυτή δεν αρκεί, πάντα με την συνδρομή γνωστών συνταγματολόγων, έφεραν νέα ρύθμιση για να αποκλείσουν παράθυρα που είχαν αφήσει ώστε να μην κατέβει στις εκλογές.

-Στο πλαίσιο αυτό άλλαξε η σύνθεση του Α΄ Τμήματος του Αρείου Πάγου, με την υπόθεση Τζανερίκου, ο οποίος μετά από πιέσεις παραιτήθηκε!

-Όποιοι υποστηρίζαμε ότι τα πολιτικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται μόνο με νομικές ρυθμίσεις, λοιδορούνται ως «φίλος των ακροδεξιών» κοκ!

- Οι Έλληνες του Κασιδιάρη αποφασίζεται ότι δεν δύνανται να κατέβουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου και, εν συνεχεία, στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

-Ο Κασιδιάρης, μέσα από τη φυλακή ετοιμάζει το plan b: Τοποθετεί στους Σπαρτιάτες υποψήφιους του κόμματός του σχεδόν σε κάθε νομό, χωρίς οι «έχουσι γνώσιν οι φύλακες» να πάρουν χαμπάρι τίποτα. (Επαναλαμβάνουμε όλα γίνονται μέσα από τις φυλακές, όπου κανείς προφανώς δεν ελέγχει και δεν παρακολουθεί τον καταδικασμένο σε πρώτο βαθμό για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση!).

-Μόλις ο Άρειος Πάγος εγκρίνει τη συμμετοχή του κόμματος «Σπαρτιάτες» στις εκλογές ο Κασιδιάρης δίνει τη δημόσια στήριξή του στο κόμμα αυτό!

-Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ταχύτατη αύξηση των δυνάμεών του. Όλοι όσοι κατηγορούσαν όσους τους προειδοποιούσαν ότι η νομική ρύθμιση δεν αρκεί, ποιούν την νήσσαν! Άκρα του τάφου σιωπή συνοδεύει την αμηχανία τους!

-Οι Σπαρτιάτες του Κασιδιάρη (μην κοροϊδευόμαστε, του Κασιδιάρη είναι) μπαίνουν στη Βουλή!


-Ουδείς πολιτικός παραιτείται! Ουδείς συνταγματολόγος από αυτούς που ξιφουλκούσαν υπέρ των συγκεκριμένων ρυθμίσεων κάνει την αυτοκριτική του, ζητάει μια συγγνώμη!

- Ο νικητής των εκλογών αγνοεί απολύτως την άνοδο της ακροδεξιάς, στελέχη του ΠΑΣΟΚ κατηγορούν τον ...ΣΥΡΙΖΑ.

Και έτσι κάνει πάρτι ο Κασιδιάρης!

Β.Σκουρης

https://www.ieidiseis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου