Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

«Κάτω τα βρωμόχερά σας από τα παιδιά μας...»!



Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

φωτο: Ο κύριος Jan Jonsson, 45χρονος Αντιδήμαρχος της Στοκχόλμης,
πρωτεύουσα της Σουηδίας, μέλος του...
κεντροδεξιού κόμματος των Φιλελευθέρων...
Που στοχεύει η καταιγίδα της προπαγάνδας τρανσεξουαλισμού,
που επικεντρώνεται στα παιδιά σ' ολόκληρη την "πολιτισμένη" δύση;
Μήπως αυτή η αντίληψη είναι ψεκασμένων αρνητών της προόδου και της δημοκρατίας,
ή κάτι άλλο;






Ο Αντιδήμαρχος της Στοκχόλμης, ο κύριος Jan Jonsson, με κατάλληλη αμφίεση. διαβάζει στα παιδάκια το παιδικό μυθιστόρημα "Αδελφοί Λεοντόκαρδοι" (The Brothers Lionheart), γραμμένο το 1973 από την Άστριντ Λίντγκρεν (γνωστή στην Ελλάδα και με το "Πίπη Φακιδομύτη") κι ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα και αγαπημένα παιδικά βιβλία στη Σουηδία.
Τόνισε πως πρόκειται για μια «αντιρατσιστική-αντιφασιστική καμπάνια εναντίον της μισαλλοδοξίας και του λαϊκισμού».
Δήλωσε μεταξύ πολλών πως το «Είναι εναντίον της ακροδεξιάς...
Οι ιστορίες δεν είναι επικίνδυνες για τα παιδιά. Οι ντραγκ κουίν (drag queen) δεν είναι. Αλλά ο λαϊκισμός και η μισαλλοδοξία είναι επικίνδυνα για τα παιδιά και τους ενήλικες.
Εντάξει, αρκετά ως τώρα! Η Σουηδία πρέπει να είναι μια ελεύθερη χώρα!»


Έτσι... ο Αντιδήμαρχος της Στοκχόλμης, ο κύριος Jan Jonsson, για να "εμφυτεύσει την υπεράσπιση των πεποιθήσεων στα παιδιά, φόρεσε μια σγουρή ξανθιά περούκα, ψεύτικες βλεφαρίδες, ένα μπλε φόρεμα με κόκκινα λουλούδια, κόκκινο κραγιόν και ψηλοτάκουνα.
Σε μια καρέκλα, περιτριγυρισμένος από παιδιά που κάθονται στο πάτωμα χρησιμοποιεί ένα καταπληκτικό και πολυδιαβασμένο παιδικό βιβλίο...

Πίνουν κάτι και δεν μας δίνουν;


Εντελώς συμπτωματικά (;!!!), στην Ελλάδα έχει ήδη ξεκινήσει η ίδια καμπάνια και μάλιστα από την κυρία Σακελλαροπούλου, αλλά και με τη θεσμοθέτηση από την κυρία Κεραμέους ως μάθημα από την Γ' Δημοτικού (αφού το απέσυρε ο "αριστερός" Φίλης, γιατί τότε ξεσηκώθηκε η δεξιά κι οι Σύλλογοι Γονέων, που σήμερα σιωπούν και συναινούν, όπως συνέβη με τις Πρέσπες και το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας)...
Η "προοδευτική" Νατοϊκή υπάλληλος Σακελλαροπούλου, έχει ήδη θέσει τις βάσεις μαζί με το σάπιο πολιτικό σύστημα, για την υλοποίηση της "αντιρατσιστικής" ευρωπαϊκής Οδηγίας, μιλώντας σε 9χρονα παιδιά Γ' Δημοτικού, όπως επιτάσσει η "πολιτισμένη" Ευρώπη, για την "προτίμησή" της στο αρκουδάκι Γουίνι «Winnie – the – Pooh» της γνωστής σειράς βιβλίων φαντασίας, λέγοντας στα 9χρονα παιδιά μας πως δεν είναι ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό, είναι άφυλο...

Εμβληματικός ο αείμνηστος Θύμιος Παπανικολάου (+), η καρδιά κι η ψυχή του "Ρεσάλτο" που μας άφησε νωρίς... Έγραφε στις 16 Δεκέμβρη του 2015, για το ζήτημα που απασχολούσε από το 1869 τους "ομόφοβους ρατσιστές" Ένγκελς και Μαρξ: Το σύνθημα θα είναι τώρα Guerre aux cons, paix aus trous-de-cul [Πόλεμος στα αιδοία, ειρήνη στις κωλοτρυπίδες]: Η ομοφυλοφιλία, ο Ένγκελς και οι «αριστεριστές»



Αυτοί είναι οι εμμονικοί και μάλιστα με σχέδιο, που υλοποιούν όλες οι αποικίες των ΗΠΑ (πρώτη η Ευρωπαϊκή Ένωση & το Ελλαδιστάν), όλα τα πολιτικά κόμματα και κινήματα σε διατεταγμένη Υπηρεσία... ➦ Τρανσέξουαλισμός! Για να επιβληθούν οι δικές τους "αξίες" δεν σταματούν σε τίποτα!


Μπάιντεν: "Πρέπει να αποκαταστήσουμε την τιμή και την αξιοπρέπεια στον Λευκό Οίκο"!

Θα μπορούσε ν' απουσιάζει το ελληνόφωνο πολιτικό σύστημα της αποικίας Ελλαδιστάν, από αυτή τη μεγαλειώδη κατάκτηση πολιτισμού και δημοκρατίας, ειδικά όταν το πρόσταγμα στην Ελλάδα έχει ο πρέσβης-πρωθυπουργός μας; Η Ελλάδα του 2023... είναι περήφανη για την ενότητα των πολιτικών της κομμάτων ➦ Athens Pride 2023! Μία κυβέρνηση "εθνικής ενότητας & ομοψυχίας" είναι εφικτή!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ




press-gr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου