Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Άρτα: Το μυστικό πίσω από τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας του ΚυριάκουΤεράστιες συζητήσεις προκάλεσε στην όμορφη πόλη της Ηπείρου, τα πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας που συνόδευσαν την επίσκεψη του εθνεγέρτη πρωθυπουργού μας.

Για πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία της Ελλάδας, πρωθυπουργός εμφανίστηκε με μεγαλύτερα μέτρα ασφαλείας από τον Γιαρουζέλσκι, τον Τσαουσέσκου και τον Κιμ Γιόνγκ Ουν.

Μιλάμε για έξι πανομοιότυπα μαύρα, θωρακισμένα πολυτελή τζιπ, που κάνουν ακόμα και την συνοδεία του Μπάιντεν να μοιάζει με νηπιαγωγείο.

Πως είναι δυνατόν να χρειάζεται ο λαοπρόβλητος και αγαπημένος κυβερνήτης μας τέτοια μέτρα ασφαλείας για να επισκεφθεί την γραφική Άρτα;

Εννοείται φυσικά ότι ο θεόπεμπτος πρωθυπουργός μας πρέπει να προστατεύεται ως κόρην οφθαλμού.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως όπως ενημερώθηκα, υπήρχαν βάσιμες πληροφορίες οτι Αρτινοί Μουτζαχεντίν ετοίμαζαν προβοκάτσια κατά του Κυριάκου μας, με σκοπό όχι να τον βλάψουν σωματικά, αλλά ψυχικά.

Είχαν το θράσος οι συγκεκριμένοι τύποι, στην πλειοψηφία τους παραγωγοί ακτινιδίων, να θέλουν να πάνε καφάσια με τα απούλητα προϊόντα τους, εκεί που θα μιλούσε ο πρωθυπουργός για να διαμαρτυρηθούν! Για να τον κάνουν δηλαδή να νιώσει άσχημα και να πλήξουν τον ψυχισμό του ο οποίος ήδη ήταν βεβαρημένος μετά την χθεσινή συζήτηση στο κοινοβούλιο όπου κάποιοι πληβείοι αμφισβήτησαν το αλάθητο του…

Εννοείται πως μόλις είδαν το ατελείωτο καραβάνι με τα μαύρα τζιπ, τους φουσκωτούς με τα κρυμμένα ακουστικά και τις ισχυρές δυνάμεις που είχαν κατακλύσει τον πεζόδρομο πολλές ώρες πριν την άφιξη του πολυχρονεμένου μας ηγέτη, δεν τόλμησαν να ζυγώσουν.

Εγώ τους δίνω και μια φιλική συμβουλή. Να σταματήσουν ακόμα και να κακολογούν τον σωτήρα μας, μην βρει τους ίδιους κανένα κακό…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου