Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Σημεία των καιρών και κάρτα του πολίτη!




Ηλίας Ευαγγελόπουλος

Όταν ο Κύριος νήστεψε σαράντα μέρες στην έρημο, του εμφανίστηκε ο διάβολος και τον πείραξε τρεις φορές.

Στον τρίτο πειρασμό ο σατανάς μεταφέρει διά του αέρα τον Ιησού σε ένα πανύψηλο όρος και από εκεί του δείχνει πανοραμικά όλα τα βασίλεια του κόσμου, τα πλούτη, τα μεγαλεία και όλη τη δόξα τους και του λέει: “όλα αυτά είναι ιδικά μου και θα σου τα δώσω, εάν με αναγνωρίσης ως Κύριόν σου και πέσης κατά γης και με προσκυνήσης”.

Από αυτό το χωρίο του Ευαγγελίου βλέπουμε ότι ο διάβολος έχει εξουσία πάνω σε όλο τον κόσμο. Και αυτή η εξουσία του σήμερα έχει αυξηθεί γιατί μετά το 1950 οι δαίμονες επικράτησαν των αγγέλων στη γη! Αυτός είναι και ο λόγος που οι κοινωνίες χάλασαν τόσο γρήγορα τις τελευταίες δεκαετίες!

Όλοι αυτοί οι ασβεστωμένοι τάφοι με τα ακριβά κοστούμια και φορέματα ενώ μας χλευάζουν εμάς του χριστιανούς ότι είμαστε φανατικοί, γραφικοί, ψεκασμένοι, συνωμοσιολόγοι κ.λ.π. αυτό που δεν έκανε ο Χριστός, δηλαδή να προσκυνήσει τον διάβολο το έκαναν οι ίδιοι για να λάβουν από αυτόν όλα τα καλά της κοσμικής εξουσίας. Αξιώματα, λεφτά, δόξα, υλικά αγαθά κ.α. με αντάλλαγμα την ψυχή τους και την συμμετοχή τους στο σχέδιο του διαβόλου κατά του Θεού και της ανθρωπότητας!

Χρησιμοποιούν επομένως για προσωπικό τους όφελος τη δύναμη του διαβόλου που την αποκτούν με ανθρωποθυσίες, ανθρωποφαγίες, σατανικές τελετές, σολομωνική μαγεία, όργια και ανωμαλίες που αν τα έβλεπαν αυτά οι απλοί άνθρωποι θα τρόμαζαν, γι’ αυτό τα κάνουν στο σκοτάδι και σε κλειστούς χώρους.

Επειδή όλα τα σχέδια των σιωνιστών γίνονται στα κρυφά προνόησε ο Θεός δια της Αποκαλύψεως να τα φανερώσει στους ανθρώπους.

Μετά την επιτυχία του σχεδίου “covid19” οι παγκοσμιοποιητές συμπέραναν ότι ωρίμασαν πλέον οι συνθήκες για να επιβάλουν στον κόσμο το χάραγμα του αντίχριστου!

Πριν κάποια χρόνια αξιωθήκαμε να συναντήσουμε έναν πνευματικό άνθρωπο και επειδή ήταν η εποχή των νέων διαβατηρίων και υπήρχε μια ανησυχία κάποιος από την παρέα μας τον ρώτησε για το ποιο είναι εκείνο το έγγραφο για το οποίο έγραψε ο Άγιος Παΐσιος στην επιστολή του; Μας απάντησε τότε ότι θα το καταλάβουμε από αυτό που είπε ο Άγιος “ότι χωρίς αυτό δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα, ούτε να πουλάς, ούτε να αγοράζεις κ.λ.π.”. Αυτό αποκάλυψε εν τη ρύμη του λόγου και ο συνδικαλιστής των αστυνομικών Σταύρος Μπαλάσκας όταν απαντώντας στη τοποθέτηση κάποιου πολίτη που είπε ότι “θα καταφύγουμε στο δάσος για να μην πάρουμε την κάρτα του πολίτη” του απάντησε ότι “ούτε εκεί θα μπορείς να πας γιατί χωρίς αυτήν την κάρτα δεν θα μπορείς να αγοράζεις ούτε σπίρτα”.

Ο σκοπός της ταυτότητας είναι η ταυτοποίηση ενός ατόμου! Και η σημερινή της μορφή τον καλύπτει. Γι’ αυτό και πρέπει να πάμε σε μια άλλη μορφή που λέγεται κάρτα του πολίτη που ο σκοπός της θα είναι διαφορετικός. Θα ενσωματώσουν σταδιακά σε αυτή τέτοια δύναμη που χωρίς αυτήν δεν θα μπορούν οι πολίτες να κάνουν τίποτα! Και το κάνουν αυτό για να πιέσουν τους ορθόδοξους χριστιανούς να την πάρουν και η πράξη αυτή θα ισοδυναμεί με την υπογραφή – συγκατάθεσή τους για το επόμενο στάδιο που θα είναι το σφράγισμα.

Αυτή η μάχη αφορά μόνο τους ορθόδοξους χριστιανούς! Οι άλλοι έχουν ήδη υποταχθεί και ότι και να τους δώσουν θα το πάρουν! Είτε οικειοθελώς, είτε με το καρότο ή το μαστίγιο! Και όχι μόνο θα την πάρουν αλλά θα είναι και αυτοί που θα κυνηγάνε όσους δεν θα την πάρουν!

Φυσικά, όση περισσότερη δύναμη δίνει ο λαός στην εξουσία τόσο μεγαλύτερη είναι και η βία που θα ασκηθεί επάνω του! Αυτό όμως δεν τον ενδιαφέρει πλέον! Σκέφτεται “με παρακολουθούν: με το κινητό, με το λογισμικό, με τους υπερκοριούς, με τις κάμερες, τους δορυφόρους, κ.α.. Ας με φακελώσουν και με την κάρτα! Και τι έγινε;” Αυτή, είναι η κυρίαρχη άποψη.

Για τον χριστιανό όμως είναι διαφορετικά! Πέρα από την υπόθεση της ελευθερίας του ανθρώπου που είναι δώρο του Θεού στον άνθρωπο και για την οποίο έχουμε χρέος να αγωνιστούμε, υπάρχει στην Αποκάλυψη γραμμένο το σχέδιο του διαβόλου και των ανθρωπίνων οργάνων του στη γη για το σφράγισμα. Υπάρχει επίσης η επιστολή του Αγίου Παϊσίου που είναι ξεκάθαρη! Για όσους εμάς που έχουμε μελετήσει αλλά έχουμε και γνώση της επιστήμης και της σύγχρονης τεχνολογίας γνωρίζουμε ότι η κάρτα του πολίτη είναι το τελευταίο στάδιο πριν το σφράγισμα που θα γίνει με το εμφυτεύσιμο τσιπ. Όσοι θα πάρουν την κάρτα είναι επακόλουθο ότι θα πάρουν και το σφράγισμα! Και όσοι σφραγιστούν δεν μπορεί να γραφούν τα ονόματά τους στο βιβλίο της ζωής! Είναι ουσιαστικά θέμα σωτηρίας της ψυχής!

Στο πέρας των αιώνων πολλοί προσπάθησαν με βάρβαρες μεθόδους να εξαφανίσουν από προσώπου γης την εκκλησία του Χριστού αλλά ήταν πολλοί αυτοί που έδωσαν με το αίμα τους ομολογία πίστεως! Και σήμερα έχουμε τους σημερινούς χριστιανούς που ντρέπονται να πουν ότι είναι χριστιανοί για να μην τους κοροϊδεύουν ως οπισθοδρομικούς, αναχρονιστικούς, γραφικούς, φανατικούς κ.τλ.. Ποιοι; Αυτοί που δεν ντρέπονται να προβάλουν την ανωμαλία, την διαστροφή, την ανηθικότητα και όλα τα έργα του διαβόλου! Ας κοιταχτούμε λίγο στον καθρέφτη γιατί ζούμε σε εποχή ομολογίας πίστεως και να μην ξεχνάμε ότι είμαστε στρατιώτες του Χριστού!

Υπάρχουν και κάποιοι πολιτικάντηδες, πού ενώ όλα αυτά τα χρόνια ήταν ανύπαρκτοι στους πολιτικούς αγώνες που δίναμε και όταν τους ζητούσες να βοηθήσουν πάντα έβρισκαν μια δικαιολογία για να αρνηθούν και ενώ πριν τις εκλογές μιλούσαν για το Χριστό γιατί έπρεπε να αρπάξουν τις ψήφους των χριστιανών τώρα περιορίζονται σε γεωεντοπισμούς και άλλα μη ουσιώδη θέματα για να μην καταγγείλουν και εναντιωθούν στην κοσμική εξουσία που μεθοδικά ετοιμάζει το σφράγισμα των ορθόδοξων χριστιανών και στρώνει το δρόμο για τον ερχομό του αντιχρίστου.

Φυσικά και πρέπει όλοι οι ορθόδοξοι χριστιανοί συλλογικά να αγωνιστούμε! Υπάρχουν και οι διασπαστές που πατάνε σε δυο βάρκες για να ξεγελάνε τον ορθόδοξο λαό και που σιγοντάρουν διά της ανοχής τους το σύστημα εξουσίας! Ας είναι. Τον Θεό κανένας δεν μπορεί να τον κοροϊδέψει! Να μην ξεχνάμε όμως ότι ο αγώνας είναι και προσωπικός! Καθένας θα δώσει λόγο για την ψυχή του! Καλόν αγώνα σε όσους αγωνιστούν ενάντια στην εξουσία του διαβόλου! Σε αυτούς θα ανήκει η δόξα στους αιώνες!



Ηλίας Ευαγγελόπουλος

Οικονομολόγος – αρθρογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου