Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Μήνυμα συσπείρωσης στον ΠΑΣ από τους Athens West Side Squad

Μήνυμα συσπείρωσης στον ΠΑΣ από τους Athens West Side Squad



Μήνυμα συσπείρωσης προς όλους τους φίλους του ΠΑΣ έστειλαν οι Athens West Side Squad, στον πόλεμο που μαίνεται εναντίον της ομάδας με βάση τις τελευταίες εχθρικές διαιτησίες.

Επίσης, οι οργανωμένοι οπαδοί του "Άγιαξ" της Ηπείρου στην Αθήνα εκφράζουν την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στον προπονητή Σάκη Τσιώλη και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Δεν τα κατάφερε ούτε σήμερα η ομάδα μας και γνώρισε τρίτη συνεχόμενη ήττα στην Κομοτηνή από κάποιον Πανθρακικό. Πιστά στο ραντεβού τους για ακόμα μια Κυριακή τα κοράκια στερούν απο τον ΠΑΣ αυτό που δικαιούται μέσα στο γήπεδο. Όχι ότι περιμέναμε κάτι καλύτερο βέβαια αλλά τουλάχιστον τα προσχήματα ελπίζαμε οτι θα κρατηθούν.

Είναι ολοφάνερο πλέον σε όλους πόσο πολύ ενόχλησε η πορεία του ΠΑΣ πέρυσι. Ο κόσμος πρέπει να σταματήσει να αποπροσανατολίζεται και να συσπειρωθει γυρω απο την ομαδα τωρα που τον χρειάζεται,τώρα που ο πόλεμος εναντίον μας μαίνεται σε όλα τα επίπεδα.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή και στους παίχτες, ξέρουμε ότι οι απαντήσεις μέσα στο γήπεδο έρχονται και θα είναι ηχηρές.

ΥΓ Το θέμα με τα στημένα είναι μεγάλο και παρακολουθούμε την εξέλιξη του αποφεύγοντας να βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα. Όποιος επιλέγει να παίξει με το όνομα και την ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα,το έχει φάει το κεφάλι του.

Αυτα προς το παρόν,και ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε.

ΥΓ2 Ψηλά το κεφάλι,συνεχίζουμε δυνατά!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου