Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Εικονες ΚΑΤΟΧΗΣ στην ΕΛΛΑΔΑ των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ....Που καταντησαν τους Ελληνες οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ πολιτικοι........Τεράστιες ουρές στη Θεσσαλονίκη για λίγο τυρί και μερικά φρούτα....




Τεράστια ταλαιπωρία βιώνουν από το πρωί εκατοντάδες πολίτες της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι περιμένουν σε μια τεράστια ουρά στο Γυμναστήριο Βαρέων Αθλημάτων στην Σταυρούπολη, για να λάβουν τα δωρεάν τρόφιμα που δικαιούνται.

Εκατοντάδες πολίτες, μεταξύ των οποίων και πολλοί ηλικιωμένοι περιμένουν στην ουρά από νωρίς το πρωί για να λάβουν λίγο κρέας, τυρί, κασέρι και φρούτα στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η διανομή τροφίμων, την οποία έχει αναλάβει η Κοινωνική Σύμπραξη ΠΕ Θεσσαλονίκης- Δυτικό Τμήμα σε συνεργασία με την Κοινωνικής Υπηρεσία του Δήμου Παύλου Μελά, ξεκίνησε από τις εννέα το πρωί και συνεχίζεται μέχρι αυτήν την ώρα.

Όπως δήλωσε η αντιδήμαρχος Χαρά Αμανατίδου στο protothema.gr, η διανομή πρόκειται να συνεχιστεί και αύριο το πρωί, αφού δεν εμφανίστηκαν όλοι οι δικαιούχοι.
πρωτο θεμα







































fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου