Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΔΕΝ ξεπουλαμε τα ασημικα λεει η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ....Στα τεσσερα ειναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ πολιτικοι....γιουσουφακια!!






Ο αντιπρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Κώστας Κουτσοδήμας, μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, λέγοντας ότι η ιστορία της ΔΕΗ επαναλαμβάνεται!

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε..στα Παραπολιτικά 90,1 FM: «Μιλάμε για έναν τεμαχισμό, για να μοιράσουν τα κομμάτια της ΔΕΗ. Γνωρίζουμε και τα ντόπια συμφέροντα και τα ξένα».

Συνέχισε λέγοντας ότι: «Είναι όλα τα κόμματα μέσα και η ΝΔ είναι μέσα στο «κόλπο». Συναντηθήκαμε με τον κύριο Σταθάκη κι απλά μας μετέφερε την απογοήτευση του από τις κατακτητικές δυνάμεις. Εμείς τον ειδοποιήσαμε ότι θα προχωρήσουμε σε σκληρές κινητοποιήσεις». «Είναι άπαντες υπάκουοι και πειθαρχημένοι στους Τροϊκανούς και η αντιπολίτευση» συμπλήρωσ και συνέχισε λέγοντας ότι: «Πρώτα εξαπέλυσαν επίθεση απαξίωσης και τώρα ήρθαν να την κατασπαράξουν, η ΔΕΗ είναι δημόσια εταιρεία. Στο χρηματιστήριο είναι το 49%».
Όσο για το τιμολόγιο, με τους φόρος και τα τέλη και τα υπόλοιπα είπε ότι η αξία του ρεύματος είναι στο 42% και το 58% κρατήσεις υπέρ τρίτων. Ο Κώστας Κουτσοδήμας ανέφερε ότι: «Από τότε που μας έβαλαν και το χαράτσι να το εισπράττει η ΔΕΗ χρησιμοποιώντας τη ΔΕΗ ως εισπρακτικό μηχανισμό, το κράτος απέδειξε ότι είναι ανίκανο να κατασκευάσει εισπρακτικούς μηχανισμούς. Είναι πρωτοφανές αυτό στα παγκόσμια χρονικά.»
Επίσης, δήλωσε ότι οι άνθρωποι που δεν μπορούν να πληρώσουν ξεπερνούν τους 650 χιλιάδες, ενώ υπάρχει κι ένας μεγάλος αριθμός που λόγω περηφάνιας και αξιοπρέπεια δεν προσφεύγει στο κοινωνικό τιμολόγιο. «Πρέπει να πειστούν κι οι ίδιοι ότι η ΔΕΗ είχε τεράστια προσφορά κι είναι άδικο να τη κατασπαράξει. Το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μαζί μας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση».
Ολοκλήρωσε αναφέροντας ότι: «Θα προκαλέσουμε ηλεκτροπληξία όπως προκαλέσαμε και στην προηγούμενη κυβέρνηση το 2014, με αποτέλεσμα να κατάρρευση και να πάει σε εκλογές. Είχαμε μαζί μας και την εκκλησία».



fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου