Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Αγώνας σκοποβολής πιστολίου IPSC






Ένας μεγάλος σημασιολογικά και αγωνιστικά αγώνας σκοποβολής πιστολίουIPSC διοργανώθηκε από τον ΑΟΜΠΟΥΝΤΟ σε συνεργασία με την Σκοπευτική Ομοσπονδίας Ελλάδος και το ΓΕΕΘΑ.



Στο σκοπευτήριο του Ομίλου που βρίσκεται στο Στρατόπεδο Κατσιμήτρου, τελέστηκε αυτός ο μεγάλος διήμερος αγώνας στον οποίο συμμετείχαν όλοι οι άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ενεργοί και απόστρατοι.
Από τις ένοπλες δυνάμεις συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες από τον Ελληνικό Στρατό , Πολεμική Αεροπορία και Πολεμικό Ναυτικό. Από τα Σ.Α. Συμμετείχαν από την Ελληνική Αστυνομία το Λιμενικό Σώμα και την Πυροσβεστική.
Σημειωτέον ότι με τις ομάδες του Ελληνικού Στρατού συμμετείχαν και στελέχη της Εθνοφυλακής. Βάσει προκήρυξης ήταν δυνατή και η συμμετοχή πολιτών, οι οποίοι αποτελούσαν ξεχωριστή κατηγορία έτυχαν ξεχωριστής βραβεύσεως.
Όλοι οι συμμετέχοντες ένστολοι είτε πολίτες έπρεπε να είναι εν ενεργεία σκοπευτές με ταυτότητα σε ισχύ της ΣΚ.Ο.Ε. Μετά από μεγάλο ανταγωνισμό η κατάταξη των τριών πρώτων ομάδων διαμορφώθηκε ως εξής.
1) Ελληνικός Στρατός
2) Ελληνική Αστυνομία
3) Εθνοφυλακή
Στις ατομικές διακρίσεις ξεχώρισαν οι παρακάτω ένστολοι σκοπευτές του ΑΟΜΠΟΥΝΤΟ
Σαράτσηςθεόδωρος 2οςPRODUCTIONseniorΕφ.Λ/χίας EΘΝΟΦΥΛΑΚΗ
ΖαφειρίδηςΜιχαήλ 3οςPRODUCTIONseniorΕφ. Τχης EΘΝΟΦΥΛΑΚΗ
ΛυμπίκηςΚωνσταντίνος 2οςCLASSICseniorΤαξίαρχος Ε.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΟΣΣΤΡΑΤΟΣ
ΤσιάβοςΓεώργιος 3οςCLASSICseniorΕφ.Λ/χίας EΘΝΟΦΥΛΑΚΗ
Και από τους πολίτες σκοπευτές του Ομίλου
Τσουποροπούλου Ελένη 1ηSTANDARDLADY
Βασιλάτου Μαρία – Λίνα 2ηSTANDARDLADY
ΚόκκορηΒάια 2ηPRODUCTIONLADY
ΔέδεςΝικόλαος 1οςPRODUCTION JUNIOR
Ο θεσμός των Πανελλήνιων Αγώνων Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας ,είναι σχετικά νέος , μόλις ο τρίτος που διοργανώθηκε , αλλά δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτε τα χαρακτηριστικά των Πανελληνίων αγώνων σκοποβολής που αποτελούν αγωνιστικές εκδηλώσεις της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας με παράδοση.
Το μόνο ίσως ήταν ο μικρότερος αριθμός συμμετοχών όπως ήταν φυσικό.
Οι άνδρες και γυναίκες που συμμετείχαν , απέδειξαν με τις επιδόσεις τους ότι πέραν των άλλων καθηκόντων τους έχουν άρτια εκπαίδευση και στη χρήση των όπλων τους , την οποία στην προκειμένη περίπτωση την ανέδειξαν σε αγωνιστικό- αθλητικό περιβάλλον , αλλά αν χρειαστεί ,αναλόγως θα την αναδείξουν και στο υπηρεσιακό.
Για μια ακόμη φορά αρωγός στην διοργάνωση του Πανελληνίου αυτού αγώνα ήταν η 8h Μ/Π ΤΑΞ, προσωπικά ο κ. Ταξίαρχος Μπολομύτης Δημήτριος αλλά και όλοι οι αξιωματικoί , υπαξιωματικοί και οπλίτες της που είχαν συμμετοχή στις προετοιμασίες και κατά τη διάρκεια.
Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους ,ο εκπρόσωπος της 8ης Μ/Π ΤΑΞ Επιτελάρχης της, Σχης κ. Σοσώνης Μιχαήλ , ο φιλοξενών Στρατοπεδάρχης Σχης κ. Σταμέλος Μάριος καθώς και εν ενεργεία και αποστρατεία αξιωματικοί όλων των Ε.Α. και Σ.Α. αλλά και αρκετοί Εθνοφύλακες από τον Έβρο έως και την Κρήτη.


vimanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου