Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 71,658 ισλαμοφασίστες θα αφεθούν ελεύθεροι μετά την τραγική απόφαση των ΗΠΑΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Στην φωτογραφία που βλέπετε είναι το θηριώδες κέντρο κράτησης των συλληφθέντων μέλλον του ισλαμικού κράτους. Καθώς και άλλων Τζιχαντιστών. 


Οι Κούρδοι προειδοποιούν ότι δεν υπάρχει περίπτωση με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουν να συνεχίσουν να φυλάνε τους δεκάδες χιλιάδες εγκληματίες τρομοκράτες. 

Η Αμερική στην ανακοίνωση της δυστυχώς, όχι μόνο επιτρέπει στην Τουρκία να εισβάλει στη βόρεια Συρία, αλλά συγχρόνως τους δίνει και το δικαίωμα να διαχειριστούν τους τρομοκράτες ισλαμοφασίστες! Κοινώς τους συμμάχους τους! Μην τρέφετε αυταπάτες, όλοι αυτοί θα κατευθυνθούν από την Τουρκία στην Ελλάδα ως νέοι τσέτες.
Αυτός θα είναι ο βρώμικος στρατός του Ερντογάν για να κάνει ό,τι έκαναν οι τσέτες στην Σμύρνη, τον Πόντο και την Κύπρο.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου